Birgitte Kirktved

Birgitte Kirktved

Birgitte Kirktved
More ideas from Birgitte
Har du nogensinde haft smerter eller stivhed i muskler og led?

Har du nogensinde haft smerter eller stivhed i muskler og led?

Lækker tærte med blød og cremet saltkaramel og chokolade ganache – lavet på kun 6 ingredienser.

Lækker tærte med blød og cremet saltkaramel og chokolade ganache – lavet på kun 6 ingredienser.

Claus Meyers kanelsnurrer er så lækre, at du aldrig slipper denne opskrift. Se, hvordan du snurrer dem, trin for trin.

Claus Meyers kanelsnurrer er så lækre, at du aldrig slipper denne opskrift. Se, hvordan du snurrer dem, trin for trin.

Desserts

De fleste har formentligt det hjemme i skabet et sted, Eddike. En fødevare som er en sand mirakelmager, hvad angår hvidere tøj, rene klæder og blødere håndklæder. "Hvem vil ikke gerne vide hvordan man får skinnede ren vask hver gang, uden at du skal ud og købe dyre og forurenede midler", Det skriver The Spruce. Eddike…

De fleste har formentligt det hjemme i skabet et sted, Eddike. En fødevare som er en sand mirakelmager, hvad angår hvidere tøj, rene klæder og blødere håndklæder. "Hvem vil ikke gerne vide hvordan man får skinnede ren vask hver gang, uden at du skal ud og købe dyre og forurenede midler", Det skriver The Spruce. Eddike…

Hvorfor kun bruge dit vaffeljern til vafler? Lad det ikke samle støv i skabet. Det kan uden videre bruges til disse 7 retter og lækkerier.

Hvorfor kun bruge dit vaffeljern til vafler? Lad det ikke samle støv i skabet. Det kan uden videre bruges til disse 7 retter og lækkerier.

Hvorfor kun bruge dit vaffeljern til vafler? Lad det ikke samle støv i skabet. Det kan uden videre bruges til disse 7 retter og lækkerier.

Hvorfor kun bruge dit vaffeljern til vafler? Lad det ikke samle støv i skabet. Det kan uden videre bruges til disse 7 retter og lækkerier.

Her får du opskrifterne på to forskellige og nemme, strikkede karklude.

Her får du opskrifterne på to forskellige og nemme, strikkede karklude.

En verden af smag!: Skinkesalat

En verden af smag!: Skinkesalat