Hu hej ud på terrassen for at nyde de sidste stråler. Rømertopfen fyldes med kyllingebryst, bacon, ost, fløde, porrer og majs. Skønt med mad der kan lave sig selv. :-)

Hu hej ud på terrassen for at nyde de sidste stråler. Rømertopfen fyldes med kyllingebryst, bacon, ost, fløde, porrer og majs. Skønt med mad der kan lave sig selv. :-)

Skøn broccolisalat med æble, druer og bacon…

Skøn broccolisalat med æble, druer og bacon…

Denne ret er super nem og super sund. 500 g. hakket oksekød 1-2 hoveder broccoli fint hakket på foodprocessoren 1/2 hoved spidskål fint snittet 4.5 stk. Gulerødder groft revet 2 stk. hakket løg 2 fed hvidløg hakket 1 spsk. Sambal oelek 1 spsk. Revet ingefær Salt 3-4 dl. grønsags bouillon 1 lille dåse tomatpure Start med at…

Denne ret er super nem og super sund. 500 g. hakket oksekød 1-2 hoveder broccoli fint hakket på foodprocessoren 1/2 hoved spidskål fint snittet 4.5 stk. Gulerødder groft revet 2 stk. hakket løg 2 fed hvidløg hakket 1 spsk. Sambal oelek 1 spsk. Revet ingefær Salt 3-4 dl. grønsags bouillon 1 lille dåse tomatpure Start med at…

Bradepandetærte med fars og fetaost

Bradepandetærte med fars og fetaost

Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne. Til hakket oksekød og spidskål skal du til fire personer bruge: 250 gram revne g…

Opskrift med hakket oksekød og spidskål, der tilberedes i ovnen med gode krydderier. En ret for både børn og voksne. Til hakket oksekød og spidskål skal du til fire personer bruge: 250 gram revne g…

Claus Meyers store gulerodsbrud

Claus Meyers store gulerodsbrud

Familien jubler, når vi skal have kartoffelpizza. Det er alles yndlingspizza, og den er også god kold. For det meste har vi dog spist rub og stub til aftensmaden.

Familien jubler, når vi skal have kartoffelpizza. Det er alles yndlingspizza, og den er også god kold. For det meste har vi dog spist rub og stub til aftensmaden.

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Denne her snack er så nem, at man tror det er løgn. Hvorvidt det så er en fordel eller en ulempe, at de sprøde tortillastrimler samtidig smager fantastisk og er yderst vanedannende, vil jeg lade være op til den enkelte at vurdere. Jeg vil tillade mig at kalde dem for en “sundere” snack og det står jeg …

Denne her snack er så nem, at man tror det er løgn. Hvorvidt det så er en fordel eller en ulempe, at de sprøde tortillastrimler samtidig smager fantastisk og er yderst vanedannende, vil jeg lade være op til den enkelte at vurdere. Jeg vil tillade mig at kalde dem for en “sundere” snack og det står jeg …

Pinterest
Søg