En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

- Flûte - Twisted Baguette - made with durum- and tipo 00 flour - kneaded , but thinks these can be done no-knead too.

Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

snobrød med ost, hvidløg og frisk basilikum

Snobrød med ost, hvidløg og basilikum - Kunsten at lave mad

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Jeg har ikke nogen helt præcis opskrift på de her grøntssagsbrød – for du kan bruge stort set alt fra grøntssagsskuffen… Som udgangspunkt bruger jeg 6 dl. væske til en pakke med 50 g. g…

Hvem siger at det ikke er kreativt at lave mad og bage brød?

Jeg har bagt de allerbedste boller nogensinde. Simpelthen. Nogen husker måske, at jeg fik bogen “Tartine Bakery” (saxo.com) til anmeldelse i sommers og, at jeg i den forbindelse, havde et større surde

Det perfekte brød. Simplethen. (Loui&bearnaisen)

25g gær 5 dl koldt vand 675g hvedemel 1,5spsk salt 2 fed hvidløg 1 håndfuld persille 1 alm løg i tynde ringe Opløs gæren i det ko...

25g gær 5 dl koldt vand 675g hvedemel 1,5spsk salt 2 fed hvidløg 1 håndfuld persille 1 alm løg i tynde ringe Opløs gæren i det ko...

Pinterest
Search