Tine Bilstrup Petersen

Tine Bilstrup Petersen

Tine Bilstrup Petersen
Flere idéer fra Tine
Helstegt blomkål med persillesmør og parmesan + noget om smør

Helstegt blomkål med persillesmør og parmesan + noget om smør

Nem opskrift på en spændende og forfriskende sommersalat, der passer perfekt til al salgs kød fra grillen. Denne salat smager af sol og dansk sommer.

Nem opskrift på en spændende og forfriskende sommersalat, der passer perfekt til al salgs kød fra grillen. Denne salat smager af sol og dansk sommer.

Billede af Kylling Stroganoff fra Verdens Lækreste Opskrifter

Billede af Kylling Stroganoff fra Verdens Lækreste Opskrifter

Sund grøn smoothie - også kaldet en greenie. Lavet med spinat, citron, banan, kokosmælk og appelsin. Frisk, sund og vegansk.

Sund grøn smoothie - også kaldet en greenie. Lavet med spinat, citron, banan, kokosmælk og appelsin. Frisk, sund og vegansk.

Grøn juice 6 - fennikel, æble, lime, ingefær og mynte

Grøn juice 6 - fennikel, æble, lime, ingefær og mynte

Drik dine grøntsager! Vi giver dig her 4 lækre og ikke mindst sunde smoothies med grøntsager ...

Drik dine grøntsager! Vi giver dig her 4 lækre og ikke mindst sunde smoothies med grøntsager ...

Grøn juice 2 - agurk, fennikel, bladselleri, spinat, pære og citron

Grøn juice 2 - agurk, fennikel, bladselleri, spinat, pære og citron

Opskrift på Kødboller på italiensk fra - Hendes Verden (Recipe in Danish)

Opskrift på Kødboller på italiensk fra - Hendes Verden (Recipe in Danish)

I dag får i opskriften på en virkelig simpel, men absolut lækker, lille forret/frokost. Ørredrillette med krydderurter, cornichoner og ristet rugbrød er perfekt som en lille snack/forret til nytår – e

I dag får i opskriften på en virkelig simpel, men absolut lækker, lille forret/frokost. Ørredrillette med krydderurter, cornichoner og ristet rugbrød er perfekt som en lille snack/forret til nytår – e

Jeg har bagt de allerbedste boller nogensinde. Simpelthen. Nogen husker måske, at jeg fik bogen “Tartine Bakery” (saxo.com) til anmeldelse i sommers og, at jeg i den forbindelse, havde et større surde

Jeg har bagt de allerbedste boller nogensinde. Simpelthen. Nogen husker måske, at jeg fik bogen “Tartine Bakery” (saxo.com) til anmeldelse i sommers og, at jeg i den forbindelse, havde et større surde