Lækre og sprøde rugbrødschips, der er utroligt gode som snack eller til en forret.

Rugbrødschips - nem opskrift i ovn

Lækre og sprøde rugbrødschips, der er utroligt gode som snack eller til en…

Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme. Jeg elsker nemlig hendes porre-pastaret. De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta. Det er guf til ganen og god energi til kroppen.Porrer er rige på en lang række mineraler, de

Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise…

Jeg så det her billede på Facebook for noget tid siden, og jeg ledte efter en opskrift, nu har jeg fundet en opskrift, oversat den og afprøvet den, og ja det er lige så godt som det ser ud, lad jer…

CHECK: The bread is great! These 21 Awesome Food Hacks Will Change How You Eat Make easy cheesy bread with an already-baked loaf.

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende mar

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende mar

Pirogger har altid været en af mine livretter, da jeg voksede op. Min mor er hammer god til at lave dem i alle mulige slags udgaver, og nu hvor jeg er voksen (eller noget i den stil?!) og ikke længere…

Pirogger har altid været en af mine livretter, da jeg voksede op. Min mor er hammer god til at lave dem i alle mulige slags udgaver, og nu hvor jeg er voksen (eller noget i den stil?!) og ikke længere…

Saftig svinemørbrad, der er rullet sammen om et delikat cremet fyld af mascarpone og champignoner.

Svinemørbrad med fyld

Saftig svinemørbrad, der er rullet sammen om et delikat cremet fyld af mascarpone og champignoner.

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine


More ideas
Pinterest
Search