Molten peanut butter & chocolate fondant cakes (Lava cake) ~ Best food in Sydney

Molten peanut butter & chocolate fondant cakes (Lava cake) ~ The Cupcake Movement. I didn't think lava cake could get any better.

En lækker og anderledes opskrift på hakkebøffer i fad, som serveres med en skøn og pikant fløde-paprikasauce og ristede kartofler.

Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce… NICE! Lavede den uden bacon - no…

Er det for skørt? At lave en så traditionel dessert om til en kage? Den smagte nu godt :) Til juleaften vil jeg stadig vælge den traditionelle - men kagen er perfekt som en lille overraskelse til julefrokosten, mortens aften eller lignende. Det kunne også være fint, hvis man anrettede det ....

Ris a la mande kage : perfekt som en lille overraskelse til julefrokosten ::

Klassiske lækre havregrynskager af den bedste slags - de er knasende sprøde og søde med fyld af en helt perfekt luftige smørcreme

Havregrynskager

Den lækreste opskrift på en krydret paprikagryde med mørbrad, bacon og pølser - en rigtig efterårs- og vinterklassiker, der er perfekt på kolde dage.

Den lækreste opskrift på en krydret paprikagryde med mørbrad, bacon og pølser - en rigtig efterårs- og vinterklassiker, der er perfekt på kolde dage.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

Cheesecake-Stuffed Strawberries

21 Blissfully Easy Desserts You Can Make With Your Kids

Sweet images

How to Make Chalkboard Cookies

DSC_0120

This Extra Crispy Spicy Fried Chicken is moist and tender from a buttermilk soak and extra crispy from a double batter. You won't believe the crunch.

fig jam recipe

26 Canning Ideas And Recipes For The Homestead

Wanting to know how to make fig jam? Check out this quick and easy fig jam recipe that will have you jarring jam in no time. Never use store bought again!

Lækre napoleonshatte med frysetørret hindbær.

Napoleonshatte – god opskrift på lækre napoleonshatte

Lækre napoleonshatte med frysetørret hindbær.

Maple Walnut Crusted Salmon |thehealthyfoodie.com

Maple Walnut Crusted Salmon

So deliciously tasty, this quick and easy Maple Walnut Crusted Salmon is bound to become a favorite.

Pinterest
Search