Madopskrifter

Molten peanut butter & chocolate fondant cakes (Lava cake) ~ Best food in Sydney

Molten peanut butter & chocolate fondant cakes (Lava cake) ~ Best food in Sydney

Er det for skørt? At lave en så traditionel dessert om til en kage? Den smagte nu godt :) Til juleaften vil jeg stadig vælge den traditionelle - men kagen er perfekt som en lille overraskelse til julefrokosten, mortens aften eller lignende. Det kunne også være fint, hvis man anrettede det ....

Er det for skørt? At lave en så traditionel dessert om til en kage? Den smagte nu godt :) Til juleaften vil jeg stadig vælge den traditionelle - men kagen er perfekt som en lille overraskelse til julefrokosten, mortens aften eller lignende. Det kunne også være fint, hvis man anrettede det ....

Nøddelagkage med nougatcreme

Nøddelagkage med nougatcreme

Jordbærflødeboller med hvid chokolade (Recipe in Danish)

Jordbærflødeboller med hvid chokolade (Recipe in Danish)

Klassiske lækre havregrynskager af den bedste slags - de er knasende sprøde og søde med fyld af en helt perfekt luftige smørcreme

Klassiske lækre havregrynskager af den bedste slags - de er knasende sprøde og søde med fyld af en helt perfekt luftige smørcreme

Cheesecake-Stuffed Strawberries

21 Blissfully Easy Desserts You Can Make With Your Kids

Cheesecake-Stuffed Strawberries

Sweet images

How to Make Chalkboard Cookies

Sweet images

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

fig jam recipe

26 Canning Ideas And Recipes For The Homestead

fig jam recipe

DSC_0120

DSC_0120

Pinterest
Søg