More ideas from betina
Thai suppe - den bedste suppe i verden - Julie Bruun

Thai suppe - den bedste suppe i verden - Julie Bruun

Dagens ret er en virkelig nem og lækker hverdagsgryde. Du kan bruge hakket oksekød i stedet for kylling og du kan erstatte porrerne med gulerødder. Retten smager ikke særlig meget af karry – men bland

Dagens ret er en virkelig nem og lækker hverdagsgryde. Du kan bruge hakket oksekød i stedet for kylling og du kan erstatte porrerne med gulerødder. Retten smager ikke særlig meget af karry – men bland

Krydret gulerodssuppe

Krydret gulerodssuppe

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Verdens bedste romkugler!!!VERDENS BEDSTE ROMKUGLER! - Jeg lyver ikke!De er såååååå lækre!Jeg er simpelthen solgt! - Jeg lavede dem til min fødselsdag og alle ELSKEDE dem!De skal snart laves igen! mumse mumse mumse!Her er hvad du skal bruge:ca. 14 stks.400 g. kagerest

Verdens bedste romkugler!!!VERDENS BEDSTE ROMKUGLER! - Jeg lyver ikke!De er såååååå lækre!Jeg er simpelthen solgt! - Jeg lavede dem til min fødselsdag og alle ELSKEDE dem!De skal snart laves igen! mumse mumse mumse!Her er hvad du skal bruge:ca. 14 stks.400 g. kagerest

Hjemmelavet urtesalt er en genial måde at få brugt havens (eller altanens - eller vindueskarmens) mange krydderurter og samtidig gemme et strejf af sommer,

Hjemmelavet urtesalt er en genial måde at få brugt havens (eller altanens - eller vindueskarmens) mange krydderurter og samtidig gemme et strejf af sommer,

Syltede rødløg er fantastisk tilbehør til stort set alt, du kan komme i tanke om. Syltningen trækker det søde frem i rødløgene, og så får de tilmed en flot farve.

Syltede rødløg er fantastisk tilbehør til stort set alt, du kan komme i tanke om. Syltningen trækker det søde frem i rødløgene, og så får de tilmed en flot farve.

IngredienserÆblegløggskal af 1 ubehandlet appelsin2 cm frisk ingefær1 l æblemost3 stk hel kanel10 sorte peberkorn10 nelliker10 kardemommekapsler1 stjerne anis2 spsk mørk farin eller muscovadosukkerTilbehør100 g lyse rosiner100 g smuttede hele mandler1 rødt æbleTilberedning Skær skallen af appelsinen uden at få for meget af det hvide med. Skær ingefæren i tynde skiver. Kog æblemost op i… Læs mere »

IngredienserÆblegløggskal af 1 ubehandlet appelsin2 cm frisk ingefær1 l æblemost3 stk hel kanel10 sorte peberkorn10 nelliker10 kardemommekapsler1 stjerne anis2 spsk mørk farin eller muscovadosukkerTilbehør100 g lyse rosiner100 g smuttede hele mandler1 rødt æbleTilberedning Skær skallen af appelsinen uden at få for meget af det hvide med. Skær ingefæren i tynde skiver. Kog æblemost op i… Læs mere »

350 g solbær  280 g sukker  5 dl vodka   Læg solbærene i et glas. Hæld sukker og vodka over.  Glasset skal opbevares mørkt.  Ryst glasset fo...

350 g solbær 280 g sukker 5 dl vodka Læg solbærene i et glas. Hæld sukker og vodka over. Glasset skal opbevares mørkt. Ryst glasset fo...

Mads Madglad: Rabarberlikør

Mads Madglad: Rabarberlikør