Desserter

112 Pins15 Followers
Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Brownies med hindbær fromage eller hindbær-drømme som vi kalder dem hos os. En virkelig lækker kage som forener det søde chokolade med det syrlige hindbær

Brownies med hindbær fromage eller hindbær-drømme som vi kalder dem hos os. En virkelig lækker kage som forener det søde chokolade med det syrlige hindbær

En alt for lækker dessert, som ikke kræver meget arbejde!

En alt for lækker dessert, som ikke kræver meget arbejde!

Utrolig lækker islagkage med knasende nøddebund og en skøn smag af karamel. At den er nem at lave, gør den kun endnu bedre.

Lækker islagkage med nøddebund og karamel

Utrolig lækker islagkage med knasende nøddebund og en skøn smag af karamel. At den er nem at lave, gør den kun endnu bedre.

Én af de lækreste desserter. Ser fantastisk ud, men er ikke alt for svær at gå til. Her er det enkle udtryk fra formen i spil.

Én af de lækreste desserter. Ser fantastisk ud, men er ikke alt for svær at gå til. Her er det enkle udtryk fra formen i spil.

Stikkelsbærfool 500 g modne stikkelsbær (gem lidt til pynt), 300 g sukker,3-4 dl piskefløde, Kornene af ½ vaniljestang. Skyl og nip stikkelsbær, læg i en tykbundet gryde, kog svagt under låg i egen saft med sukkeret. Når stikkelsbær er gået i stykker, men massen stadig er lidt uensartet, køl af.Pisk fløden til skum, smag til med vaniljekorn og lidt sukker.Rør et par skefulde af flødeskummet i kompotten, og læg så lagvis med flødeskum i høje glas.

Stikkelsbærfool 500 g modne stikkelsbær (gem lidt til pynt), 300 g sukker,3-4 dl piskefløde, Kornene af ½ vaniljestang. Skyl og nip stikkelsbær, læg i en tykbundet gryde, kog svagt under låg i egen saft med sukkeret. Når stikkelsbær er gået i stykker, men massen stadig er lidt uensartet, køl af.Pisk fløden til skum, smag til med vaniljekorn og lidt sukker.Rør et par skefulde af flødeskummet i kompotten, og læg så lagvis med flødeskum i høje glas.

Får du gæster, kan du lave disse små cheesecakes som en imponerende dessert – de er både smukke og smager vidunderligt!

Små cheesecakes med chokoladecookies og hvid chokolade

Får du gæster, kan du lave disse små cheesecakes som en imponerende dessert – de er både smukke og smager vidunderligt!

DSC_0660-2.jpg

Seje nøddebunde med vanilje-skyr og solbærsylt

Servér istærten som dessert eller som et lækkert stykke kage til eftermiddagskaffen.

Servér istærten som dessert eller som et lækkert stykke kage til eftermiddagskaffen.

Ingredienser 4-6 personer Brombærkoldskål 1 liter kærnemælk 150 g sukker Saft af 1 1/2 citron Korn af 1/2 vaniljestang 150 g brombær Chokoladecrumble 25 g mel 25 g sukker 5 g kakaopulver 25 g smør 25 g mørk chokolade Pynt 100 g brombær Evt. spiselige lilla blomster – f.eks. hornvioler Sådan gør du: 1. Brombærkoldskål: Kom kærnemælk og sukker i en skål, og rør rundt, til sukkeret er opløst. Tilsæt citronsaft og vaniljekorn. 2. Blend brombær til puré, og rør den i koldskålen. Smag til, og lad…

Brombærkoldskål med chokoladecrumble

Ingredienser 4-6 personer Brombærkoldskål 1 liter kærnemælk 150 g sukker Saft af 1 1/2 citron Korn af 1/2 vaniljestang 150 g brombær Chokoladecrumble 25 g mel 25 g sukker 5 g kakaopulver 25 g smør 25 g mørk chokolade Pynt 100 g brombær Evt. spiselige lilla blomster – f.eks. hornvioler Sådan gør du: 1. Brombærkoldskål: Kom kærnemælk og sukker i en skål, og rør rundt, til sukkeret er opløst. Tilsæt citronsaft og vaniljekorn. 2. Blend brombær til puré, og rør den i koldskålen. Smag til, og lad…

Opskrift på dessert i glas til dine gæster. Opskrift på panna cotta på kærnemælk med rabarbergele og flotte nøddekurve. Opskriften er fra Den store bagedyst.

Opskrift på dessert i glas til dine gæster. Opskrift på panna cotta på kærnemælk med rabarbergele og flotte nøddekurve. Opskriften er fra Den store bagedyst.

Champagnegranité med hindbær, vaniljecreme, rød syre og chokolade

Her får du en af de nemme opskrifter i menuen med ekstravagante råvarer.

Pinterest
Search