Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Brownies med hindbær fromage eller hindbær-drømme som vi kalder dem hos os. En virkelig lækker kage som forener det søde chokolade med det syrlige hindbær

Brownies med hindbær fromage eller hindbær-drømme som vi kalder dem hos os. En virkelig lækker kage som forener det søde chokolade med det syrlige hindbær

Stikkelsbærfool 500 g modne stikkelsbær (gem lidt til pynt), 300 g sukker,3-4 dl piskefløde, Kornene af ½ vaniljestang. Skyl og nip stikkelsbær, læg i en tykbundet gryde, kog svagt under låg i egen saft med sukkeret. Når stikkelsbær er gået i stykker, men massen stadig er lidt uensartet, køl af.Pisk fløden til skum, smag til med vaniljekorn og lidt sukker.Rør et par skefulde af flødeskummet i kompotten, og læg så lagvis med flødeskum i høje glas.

Stikkelsbærfool 500 g modne stikkelsbær (gem lidt til pynt), 300 g sukker,3-4 dl piskefløde, Kornene af ½ vaniljestang. Skyl og nip stikkelsbær, læg i en tykbundet gryde, kog svagt under låg i egen saft med sukkeret. Når stikkelsbær er gået i stykker, men massen stadig er lidt uensartet, køl af.Pisk fløden til skum, smag til med vaniljekorn og lidt sukker.Rør et par skefulde af flødeskummet i kompotten, og læg så lagvis med flødeskum i høje glas.

Appelsin- og chokoladesemifreddo med knas

Appelsin- og chokoladesemifreddo med knas

Én af de lækreste desserter. Ser fantastisk ud, men er ikke alt for svær at gå til. Her er det enkle udtryk fra formen i spil.

Én af de lækreste desserter. Ser fantastisk ud, men er ikke alt for svær at gå til. Her er det enkle udtryk fra formen i spil.

Får du gæster, kan du lave disse små cheesecakes som en imponerende dessert – de er både smukke og smager vidunderligt!

Får du gæster, kan du lave disse små cheesecakes som en imponerende dessert – de er både smukke og smager vidunderligt!

Jeg lavede denne super lækre hindbær tiramisu til Antons 18 års fødselsdag. Den var et hit. Opskrift på hindbær tiramisu: Et fad ca. 25×35 Hindbær tiramisu bliver bedst, hvis den står og trækker i køleskabet i 6-8 timer. Jeg plejer at lave den dagen før, jeg skal bruge den. Hindbær sause. 400 g. frosne hindbær. 50 g. sukker. 4-5 spsk. sød marsala vin. Kom de frosnehindbær i en gryde. Tilsæt sukker, og lad det koge op. Tag gryden af blusset... Read More Read More

Jeg lavede denne super lækre hindbær tiramisu til Antons 18 års fødselsdag. Den var et hit. Opskrift på hindbær tiramisu: Et fad ca. 25×35 Hindbær tiramisu bliver bedst, hvis den står og trækker i køleskabet i 6-8 timer. Jeg plejer at lave den dagen før, jeg skal bruge den. Hindbær sause. 400 g. frosne hindbær. 50 g. sukker. 4-5 spsk. sød marsala vin. Kom de frosnehindbær i en gryde. Tilsæt sukker, og lad det koge op. Tag gryden af blusset... Read More Read More

DSC_0660-2.jpg

Seje nøddebunde med vanilje-skyr og solbærsylt

DSC_0660-2.jpg

Pinterest
Search