Britta Esbech
More ideas from Britta
Opskrift på snitter med havtorn fra Den store bagedyst. Rosas snitter med havtornmarmelade.

Opskrift på snitter med havtorn fra Den store bagedyst. Rosas snitter med havtornmarmelade.

Opskrift på dessert i glas til dine gæster. Opskrift på panna cotta på kærnemælk med rabarbergele og flotte nøddekurve. Opskriften er fra Den store bagedyst.

Opskrift på dessert i glas til dine gæster. Opskrift på panna cotta på kærnemælk med rabarbergele og flotte nøddekurve. Opskriften er fra Den store bagedyst.

Opskrift på lune og lækre solbærsoufflé, som Anton bagte i Den store Bagedyst 2017. Server souffléerne som en hyggelig dessert.

Opskrift på lune og lækre solbærsoufflé, som Anton bagte i Den store Bagedyst 2017. Server souffléerne som en hyggelig dessert.

Opskrift på grov og smagfuld kartoffelmos med masser af krydderurter forskellige teksturer. Server som lækkert tilbehør til en god middag.

Opskrift på grov og smagfuld kartoffelmos med masser af krydderurter forskellige teksturer. Server som lækkert tilbehør til en god middag.

Opskrift på en lækker og cremet panna cotta med kaffe og syltede blommer, som kok Adam Aamann lavede i Madmagasinet. Den perfekte dessert til en god aften.

Opskrift på en lækker og cremet panna cotta med kaffe og syltede blommer, som kok Adam Aamann lavede i Madmagasinet. Den perfekte dessert til en god aften.

En sund og lækker opskrift på havregrød med æblekompot og sprødt drys. En skøn morgenmad med god samvittighed. Af kok Adam Aamann.

En sund og lækker opskrift på havregrød med æblekompot og sprødt drys. En skøn morgenmad med god samvittighed. Af kok Adam Aamann.

Opskrift på farseret kål - pakker af savoykål med kalv og flæsk. Server til familiemiddagen. Opskriften lavede kok Adam Aamann i Madmagasinet.

Opskrift på farseret kål - pakker af savoykål med kalv og flæsk. Server til familiemiddagen. Opskriften lavede kok Adam Aamann i Madmagasinet.

Opskrift på lækre kaffetrøfler med mørk chokolade og en dejlig kaffesmag. Server til en god kop kaffe eller som delikat slik. Af kok Adam Aamann.

Opskrift på lækre kaffetrøfler med mørk chokolade og en dejlig kaffesmag. Server til en god kop kaffe eller som delikat slik. Af kok Adam Aamann.

En smagfuld opskrift på salat med stegt blomkål, der kan serveres både som forret eller som tilbehør. Opskriften lavede kok Adam Aamann i Madmagasinet.

En smagfuld opskrift på salat med stegt blomkål, der kan serveres både som forret eller som tilbehør. Opskriften lavede kok Adam Aamann i Madmagasinet.

En hurtig og nem opskrift på en salat med rosenkål, der passer til næsten af vinter og efterårsmad. Prøv kok Adam Aamanns opskrift her.

En hurtig og nem opskrift på en salat med rosenkål, der passer til næsten af vinter og efterårsmad. Prøv kok Adam Aamanns opskrift her.