brød

30 Pins3 Følgere
PAES ENFEITADOS

ВЫПЕЧКА

PAES ENFEITADOS

Brødstængerne er rigtig gode, og passer perfekt til en salat eller en omgang lasagne, suppe eller bare som velkomstsnack.

Brødstængerne er rigtig gode, og passer perfekt til en salat eller en omgang lasagne, suppe eller bare som velkomstsnack.

Ja, intet mindre end verdens bedste pølsehorn. Kender du ikke det man ofte bager pølsehorn, men de kun lige er gode i det øjeblik de er lune, for derefter at blive tørre og kedelige? Nu er det lyk…

Ja, intet mindre end verdens bedste pølsehorn. Kender du ikke det man ofte bager pølsehorn, men de kun lige er gode i det øjeblik de er lune, for derefter at blive tørre og kedelige? Nu er det lyk…

Boller koldhævede - natten over Sorry - Danish recipe

Boller koldhævede - natten over Sorry - Danish recipe

Vi har bagt en håndfuld lækkerier, som egner sig perfekt til en tur på stranden, i parken, i skoven eller bare på tæppet hjemme i haven.

Vi har bagt en håndfuld lækkerier, som egner sig perfekt til en tur på stranden, i parken, i skoven eller bare på tæppet hjemme i haven.

Hjemmebagte varme hveder til Store Bededag (Recipe in Danish)

Hjemmebagte varme hveder til Store Bededag (Recipe in Danish)

Claus Meyers store gulerodsbrud

Claus Meyers store gulerodsbrud

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Skøn opskrift på go'e grove boller - lynhurtige og lækre og så er de dejligt nemme at lave. Dejen skal bare røres sammen og sættes på en plade med en ske.

Skøn opskrift på go'e grove boller - lynhurtige og lækre og så er de dejligt nemme at lave. Dejen skal bare røres sammen og sættes på en plade med en ske.

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

Pinterest
Søg