Marianne Bering Jensen

Marianne Bering Jensen

Marianne Bering Jensen
More ideas from Marianne
En blog om mad kager og lidt rejsebeskrivelser samt børn i køkkenet.

En blog om mad kager og lidt rejsebeskrivelser samt børn i køkkenet.

En blog om mad kager og lidt rejsebeskrivelser samt børn i køkkenet.

En blog om mad kager og lidt rejsebeskrivelser samt børn i køkkenet.

Vi har bagt en håndfuld lækkerier, som egner sig perfekt til en tur på stranden, i parken, i skoven eller bare på tæppet hjemme i haven.

Vi har bagt en håndfuld lækkerier, som egner sig perfekt til en tur på stranden, i parken, i skoven eller bare på tæppet hjemme i haven.

Pirogger har altid været en af mine livretter, da jeg voksede op. Min mor er hammer god til at lave dem i alle mulige slags udgaver, og nu hvor jeg er voksen (eller noget i den stil?!) og ikke længere…

Pirogger har altid været en af mine livretter, da jeg voksede op. Min mor er hammer god til at lave dem i alle mulige slags udgaver, og nu hvor jeg er voksen (eller noget i den stil?!) og ikke længere…

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e

Fine farver. Spinaten i midten gør rodfrugtrullen fin i farverne. - Foto: Betina Hastoft

Vitaminbomben kan bruges i alverdens retter, varme som kolde.

Prune Plum Pie is one of my all-time favorites. It's both tart and sweet and reminiscent of a strawberry rhubarb pie. The tasty Italian plums sit in an easy to make flaky pastry that's gently flavored with almond flour and thyme. This is one dessert recipe you're not going to want to miss! | theendlessmeal.com

Prune Plum Pie is one of my all-time favorites. It's both tart and sweet and reminiscent of a strawberry rhubarb pie. The tasty Italian plums sit in an easy to make flaky pastry that's gently flavored with almond flour and thyme.