Hasselback gulerødder er et farverigt indslag på bordet. Nemme at lave og smager dejligt.
De farverige hasselback-gulerødder er et fint indslag på bordet.
Rustikke hvidløgskartofler
Syltede Pickles
Jeg er vist rigtig kommet i sylte-hjørnet i disse dage. I dag fik jeg lavet et par glas pickles med …
Blomkåls-broccoli mos
Nem og lækker blomkåls-broccoli mos med smør og et lille hint af hvidløg, så smagen er helt i top. Det er dejligt low carb og LCHF tilbehør til retter, hvor man traditionelt ville servere kartoffelmos til.
Porrer i baconsvøb (Smag på maden)
Porrer og bacon – a match made i heaven. Men sådan er det vel næsten altid når man laver noget med bacon? #AEBMB (Alt er bedre med bacon) ikke sandt? De møre porrer og den salte bacon passer super go
Stuvet hvidkål | Nem og enkel opskrift på den gamle klassisker!
Stuvet hvidkål er en gammel klassisker i det danske køkken. Det smager skønt og så er det tilmed super nemt at lave efter denne opskrift.
Så skal der ryges - Hjemmelavet rygeost...
Ja, altså det er ikke tobak der er tale om, hverken den almindelige, eller andre mere kuriøse slags, men derimod rygeost, som hører t...
Rosenkål og bacon gratineret med cheddar
Læg revet hvidkål på stegepanden og bland med 3 ingredienser – resultatet får mig til at skrige efter mere
Denne japanske opskrift har succes på nettet.
Rösti med rodfrugter
Lækre og sprøde rösti med revne rodfrugter, der steges på panden, så de får et rustikt udseende. De smager super godt og kan serveres til alt fra fisk til oksekød.
Fyldte portobellosvampe med flødeost og bacon
De her fyldte portobellosvampe med bacon og flødeost kan virkelig anbefales. De er nemme at lave, og har simpelthen så meget smag.
Bearnaise kartofler
Flødekartofler i en lidt anden form. Fløden er udskiftet med bearnaisesauce og det gør bestemt ikke noget. Smagene passer rigtig godt sammen og retten er dejlig nem at lave.
Opskrift: Rødbedechutney | ISABELLAS
Det er ikke spor svært at tage sommerens sødme med sig ind i de mørke måneder. Vi giver dig skønne opskrifter og de bedste råd om syltning.