Frokost

Collection by Bent Schmidt • Last updated 6 days ago

76 
Pins

Lækker hjemmelavet rejesalat

·
5 reviews
·
5 minutes
·

Det er så nemt at lave sin egen rejesalat, og det kræver kun få ingredienser. Lækkert på frokostbordet eller i madpakken.

Hjemmelavet Rejesalat - Den Bedste Sandwich Med Rejesalat

·
2 reviews
·
20 minutes
·

Fantastisk lækker rejesalat, som gør en sandwich himmelsk! Rejesalaten er super nem og så smager den bare godt. Find opskriften på rejesalat lige her.

Øllebrød opskrift - Nem og lækker - Se den her

Man spiser alt for sjældent øllebrød! Her kan du lære at lave en hjemmelavet udgave af den skønne spise. Det er let og fantastisk lækkert. Se opskriften her

Klassisk Rejesalat

Rejesalat er et "must", når skal serveres en god frokost hjemme hos os. Denne simple opskrift har alt det gode fra den klassiske rejesalat.

Squashpandekager

Squashpandekager

·
7 reviews
·

De lækreste squashpandekager - sprøde udenpå og bløde indeni. En god måde at få både børn og voksne til at spise mere grønt.

Moderne æggekage fra Alletiders Kogebog blandt mere end 6.000 opskrifter med billeder.

·
15 reviews
·

Moderne æggekage - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39.000 forskellige opskrifter, mere end 6.000 med billeder.

Æggekage med kartofler, spinat og tomat - Hjerteforeningen

IngredienserÆggekage2 løg2 spsk olivenolie500 g kogte kartofler300 g frisk spinat500 g cocktailtomater1 dl skummet-, mini- eller letmælk2 tsk mel6 æg1 tsk saltpeberKrydderurtesalat1 bundt persille1 bundt purløg1 spsk æbleeddikesalt og peberTilbehør6 skiver rugbrød, 300 gsennepTilberedning Æggekage Skær løgene i smalle både, og svits dem i olien på en pande, til de er klare. Skær kartoflerne i… Læs mere »

Mors dag - nu med smørrebrødslagkage

I anledningen af mors dag var mine søstre og jeg over ved min mor som en suprice. Jeg havde derfor lavet smørrebrødslagkage, som vi skulle ha til frokost. Jeg syntes selv det er et festligt indslag og meget anvendeligt til fødselsdage og lignende. Dette er dog min første af slagsen og blev vildt god, så det bliver ikke den sidste. Hvad man putter i af fyld er jo op til en selv, jeg kom skiftevis hjemmelavet æggesalat og hjemmelavet tunsalat i. Smurte siderne og toppen med mayonnaise rørt med…

Ovnbagt æggekage med porre

En æggekage, der smager som at få den bedste del af en porretærte i hver eneste mundfuld: Nemlig fyldet. Brug resterne til madpakken.

Cowboytoast - opskrift på nem toast med oksekød og løg - Madens Verden

Meatloaf

Julepostej med julesyltede rødbeder | SØNDAG

Julepostej med kyllingelever, hakket svinekød, pancetta og bacon til den store julefrokost. Hertil hjemmelavede syltede rødbeder i ribsglé med duftende julekrydderier.

Stegte sild i eddike – de bedste

Stegte sild i eddike. En af mine absolutte fiskefavoritter på et frokostbord i efteråret og om vinteren. Men hvor er man tit blevet skuffet over færdigkøbte af slagsen. En vandet, ukrydret lage, de…