Bente Stewart
More ideas from Bente
Jeg er rigtig glad for blomkål. Jeg holder mest af den, når den er tilberedt. Helst så der stadig er bid i den. Her er den tilberedt i ovn med en smule piskefløde i fadet og toppet med revet ost. D…

Jeg er rigtig glad for blomkål. Jeg holder mest af den, når den er tilberedt. Helst så der stadig er bid i den. Her er den tilberedt i ovn med en smule piskefløde i fadet og toppet med revet ost. D…

Apple pie tastes better when it looks like a rose. Beautiful apple rose pastries made with cream cheese and cinnamon sugar, you're going to want to make these this holiday season!

Apple Pie Rose Tarts Apple pie tastes better when it looks like a rose. Beautiful apple rose pastries made with cream cheese and cinnamon sugar, you're going to want to make these this holiday season!

Cocoon_Cooks_Mushroom_Walnut_Bolognese_6

Meet our spicy wholesome take on a great italian classic: a Mushroom & Walnut "Bolognese" that requires only natural, plant-based ingredients.

Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

Balsamic Soy Roasted Garlic Mushrooms

Balsamic Soy Roasted Garlic Mushrooms Ingredients 2 pounds mushrooms 1 tablespoon oil 3 tablespoons balsamic vinegar 2 tablespoons soy sauce (or tamari) 3 cloves garlic, chopped teaspoon thyme, chopped salt and pepper to taste Directions Toss