Verdens nemmeste boller - Diablobollen - Diablosteel.com
Uhm... Boller med sprød skorpe. Hvem elsker ikke skønne, nemme boller med sprød skorpe? Med bagestål fra Diablosteel kan du lave sunde boller. Læs mere her!
Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø
Lavede disse lækre gulerodsboller i weekenden til min familie og de blev spist med stor begejstring! Opskriften er ud fra hvad jeg lige havde i køkkenskabene og resultatet blev ret vellykket…
Grovboller med spelt og gulerødder
For et par år siden gik jeg til en diætist for at få lidt hjælp med at komme af med noget graviditets fedt. Det havde jeg meget stor succes...
Bløde gulerodsboller
En blog om mad, kager og lidt rejsebeskrivelser samt børn i køkkenet.
Hjemmebagte og sunde boller | Femina
Giv dine børn eller dig selv nogle gode og super sunde boller. De sunde boller er bagt med spinat, gulerødder og solsikkekerner. Spinat og gulerødder gør, at bollerne holder sig saftige, og kernerne giver noget godt at tygge på. Brug dem som madbrød eller lagt sammen med pålæg til en god madpakke-sandwich.
Grove boller - nem og lækker opskrift på boller - madenimitliv.dk
Skøn opskrift på go'e grove boller - lynhurtige og lækre og så er de dejligt nemme at lave. Dejen skal bare røres sammen og sættes på en plade med en ske.
Bløde gulerodsboller
En blog om mad, kager og lidt rejsebeskrivelser samt børn i køkkenet.
Hurtige og luftige øl-boller på spelt (uden surdej) — Sesam, Sesam
Det er ikke længere nogen hemmelighed, at jeg er vild med hjemmebagt brød, og at jeg har leget rundt med en surdej . Desværre er der sket det tragiske, at min surdej er afgået ved døden, efter jeg har forsømt den under travle skoledage og eksamenslæsning. Vores fryser byder normalt på et lille ud
Risengrødsboller | Opskrift; sådan forvandles en rest risengrød til risengrødsboller | Nanna Pretzmann
Den anden dag fik vi risengrød. Det er en ret populær spise herhjemme, men alligevel synes jeg altid vi står tilbage med en rest, som jeg ikke altid ved hvad jeg skal stille op med. Sædvanligvis laver jeg klatkager – til stor glæde for ungerne. Men denne gang blev det altså til risengrødsboller istedet. Og sikke et hit. Selvom risengrøden er tung og jeg frygtede bollerne ville blive det samme, så blev de luftige og lækre, men mættende. Jeg tilsatte lidt julesmag i form af kanel og…
Æbleboller med sprød og knasende top - Betina Wessberg
Årets traditionelle æbleboller med knasende kanelsukker og hakkede mandler er blevet bagt. De hører sig til når æblerne i haven er modne og jeg bager altid mange af dem. Havens æbletræ giver som sædvanligt mange fine æbler i år, omend det er lidt tidligere end ellers. Det gør dog bestemt ikke noget og de første...Read the Post
Langtidshævet kerneboller
Denne dej skal hæve i ret lang tid, da den kun indeholder groft mel og er langtidshævet. Dette gør at brødet har meget mere smag end det gennemsnitlige bagerbrød og brød der købes i supermarkederne…
Æbleboller med sprød og knasende top - Betina Wessberg
Årets traditionelle æbleboller med knasende kanelsukker og hakkede mandler er blevet bagt. De hører sig til når æblerne i haven er modne og jeg bager altid mange af dem. Havens æbletræ giver som sædvanligt mange fine æbler i år, omend det er lidt tidligere end ellers. Det gør dog bestemt ikke noget og de første...Read the Post