Pinterest
Mad med hjertet: kærnemælks franskbrød og gulerod, æble, spinat boller

Mad med hjertet: kærnemælks franskbrød og gulerod, æble, spinat boller

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Mette Blomsterberg har lavet en skøn opskrift på saftigt focacciabrød med rosmarin og flagesalt. Få opskriften her!

Mette Blomsterberg har lavet en skøn opskrift på saftigt focacciabrød med rosmarin og flagesalt. Få opskriften her!

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Bag et lækkert madbrød med basilikumpesto og bøffelmozzarella og sno det, så det tager sig ekstra flot ud på bordet.

Bag et lækkert madbrød med basilikumpesto og bøffelmozzarella og sno det, så det tager sig ekstra flot ud på bordet.

I må være vilde med brød, for efter jeg viste jer brødet i indlægget med efterårsbilleder , har mange været ivrige efter at få opskriften!...

I må være vilde med brød, for efter jeg viste jer brødet i indlægget med efterårsbilleder , har mange været ivrige efter at få opskriften!...

Dejligt hjemmebagt franskbrød med gulerødder, der giver en god smag og sikrer en saftig krumme.

Gulerodsbrød

Dejligt hjemmebagt franskbrød med gulerødder, der giver en god smag og sikrer en saftig krumme.

Disse pandebrød er virkelig nemme og meget hurtige at lave. Samtidig så smager de virkelig godt når de serveres lune og gerne med hummus til.

Disse pandebrød er virkelig nemme og meget hurtige at lave. Samtidig så smager de virkelig godt når de serveres lune og gerne med hummus til.

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

Levain er egentlig bare det franske ord for surdej. Men betegnelsen kan også bruges om en særlig surdej baseret på de vilde gærceller, der udvikler sig, når man lader tørret frugt gære – i dette tilfælde rosiner. Det tager 8 dage at gøre en levain klar til at bage med, men så har du også en duftende frisk surdej, der har så meget hævekraft, at du ikke behøver at bruge bagegær.

Levain er egentlig bare det franske ord for surdej. Men betegnelsen kan også bruges om en særlig surdej baseret på de vilde gærceller, der udvikler sig, når man lader tørret frugt gære – i dette tilfælde rosiner. Det tager 8 dage at gøre en levain klar til at bage med, men så har du også en duftende frisk surdej, der har så meget hævekraft, at du ikke behøver at bruge bagegær.

Tyrkiske brød (Recipe in Danish)

Tyrkiske brød (Recipe in Danish)

Grydebrød med havre og solsikkefrø -

Grydebrød med havre og solsikkefrø -

Grydebrød med havre og solsikkefrø -

Grydebrød med havre og solsikkefrø -

http://www.louiogbearnaisen.dk/2012/10/det-nemme-kerne-rugbrodet-som-ikke-kan-ga-galt.html

kernerugbrød uden surdej

http://www.louiogbearnaisen.dk/2012/10/det-nemme-kerne-rugbrodet-som-ikke-kan-ga-galt.html

Jeg har sagt det før, nu siger jeg det igen. Det bedste brød bages i Rømertopf eller stegeso – ja lad os bare kalde det verdens bedste brød. Læs mere... Brød bagt i rømertopf

Jeg har sagt det før, nu siger jeg det igen. Det bedste brød bages i Rømertopf eller stegeso – ja lad os bare kalde det verdens bedste brød. Læs mere... Brød bagt i rømertopf

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...