Pernille Bach Damgaard

Pernille Bach Damgaard

Pernille Bach Damgaard
More ideas from Pernille
4 slags Specier: chokoladespecier, orangechokoladespecier, maricpan/nouget-specier og chokoladesnegle-specier

4 slags Specier: chokolade specier, orangechokolade specier, nouget specier og chokoladesnegle specier - Specier a traditional Danish Butter Cookie

Meyers julebag - Gastro

Her får du 3 opskrifter på klassisk julebag fra Claus Meyer.

Lækkert lækkert knas med nougat og hasselnødder. Kan laves på 2 minutter og scorer kegler hos gæsterne. Hasselnøddebrud, nougatdrømme, hasselnøddenougat?

Lækkert lækkert knas med nougat og hasselnødder. Kan laves på 2 minutter og scorer kegler hos gæsterne. Hasselnøddebrud, nougatdrømme, hasselnøddenougat?

Småkager på den virkelig nemme måde! Lav én stor portion grunddej, rul stænger med forskelligt fyld, opbevar dem på køl og bag småkagerne løbende. Voila...!

Småkager på den virkelig nemme måde! Lav én stor portion grunddej, rul stænger med forskelligt fyld, opbevar dem på køl og bag småkagerne løbende. Voila...!

A Little Craft In Your Day

Fun with Feathers :: How about a beautiful, dreamcatching mobile to dress up a bedroom or perhaps your laundry room? Or, hang above your baby's crib!

Opskrift på hvidløgsbrød, der er tynde skiver brød, der smøres med hvidløgsolie, og derefter bages møre i ovnen. Til 10 stykker hvidløgsbrød skal du bruge: 10 skiver tyndt brød – gerne daggam…

Hvidløgsbrød - sprøde brødskiver i ovn - opskrift fra Guffeliguf.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.