Kirsten Bach
More ideas from Kirsten
Det her er min absolutte yndlings forret, fordi den smager sindssygt godt, er meget simpel og nem at lave og så har jeg endnu ikke stødt på nogen, der ikke elsker den, som jeg gør. Retten er til forholdvis mange personer, men du kan sagtens halvere opskriften.Kartoffelrøsti-tårnet, som je

Det her er min absolutte yndlings forret, fordi den smager sindssygt godt, er meget simpel og nem at lave og så har jeg endnu ikke stødt på nogen, der ikke elsker den, som jeg gør. Retten er til forholdvis mange personer, men du kan sagtens halvere opskriften.Kartoffelrøsti-tårnet, som je

Sådan laver du lækre og smørristede ovnkartofler, der steges med rosmarin. Rist først kartoflerne i smør, og bag dem derefter i ovnen. Til smørristede ovnkartofler til fire personer skal du bruge: …

Sådan laver du lækre og smørristede ovnkartofler, der steges med rosmarin. Rist først kartoflerne i smør, og bag dem derefter i ovnen. Til smørristede ovnkartofler til fire personer skal du bruge: …

Laksetatar med både fersk laks og røget laks giver den perfekte balance og en skøn smag. Laksetataren serves med ristet rugbrød samt en nem og lækker sennepsmayo.

Laksetatar med både fersk laks og røget laks giver den perfekte balance og en skøn smag. Laksetataren serves med ristet rugbrød samt en nem og lækker sennepsmayo.

Cognacmousse med mandelkrokant | Mad & Bolig

Cognacmousse med mandelkrokant | Mad & Bolig

Chokolademousse er en kendt klassiker fra dessertkøkkenet og den er nem og enkel at lave i eget køkken - få den dejlige opskrift her

Chokolademousse er en kendt klassiker fra dessertkøkkenet og den er nem og enkel at lave i eget køkken - få den dejlige opskrift her

Dette er en rigtig festkage, som næsten kræver en særlig anledning. Kagen tager lidt tid at lave, men hver en bid er til gengæld hele indsatsen værd.

Dette er en rigtig festkage, som næsten kræver en særlig anledning. Kagen tager lidt tid at lave, men hver en bid er til gengæld hele indsatsen værd.

Gateau Marcel

Gateau Marcel

Chocolate mousse

Julia Child's Chocolate Mousse // Lebovitz describes Julia’s mousse as having “a perfect, slightly-gummy texture, backed up by a wallop of pure dark chocolate flavor.” This “gumminess” or chew is what (Chocolate Pudding Mousse)

Fuldstændig forrygende chokoladekage med en silkeblød chokolademousse på toppen, og så er den tilmed virkelig simpel at gå til.

Fuldstændig forrygende chokoladekage med en silkeblød chokolademousse på toppen, og så er den tilmed virkelig simpel at gå til.

Nødder og chokolade hakkes groft, tvebakkerne knuses. Pisk æggehviderne stift. Æggeblommerne, sukker og vanillesukker piskes til det er hvidt og skummende. Nødder, chokolade, tvebakker og de piskede æggehvider vendes forsigtigt i. Bages i en smurt tærteform i 15-20 minutter ved 200 °C. Serveres afkølet med flødeskum eller creme fraiche til. Tip: Tilsæt eventuelt vanillekorn i creme fraichen.

Nødder og chokolade hakkes groft, tvebakkerne knuses. Pisk æggehviderne stift. Æggeblommerne, sukker og vanillesukker piskes til det er hvidt og skummende. Nødder, chokolade, tvebakker og de piskede æggehvider vendes forsigtigt i. Bages i en smurt tærteform i 15-20 minutter ved 200 °C. Serveres afkølet med flødeskum eller creme fraiche til. Tip: Tilsæt eventuelt vanillekorn i creme fraichen.