Mad

7 Pins6 Følgere
Nougat, peanuts and caramel sandwiched between two chocolate layers, these homemade snickers bars come together in 30 minutes tops! Faster than going to the store to buy some!

Homemade snickers bars

Nougat, peanuts and caramel sandwiched between two chocolate layers, these homemade snickers bars come together in 30 minutes tops! Faster than going to the store to buy some!

Christmas Tree Napkins: Turn a green napkin into a lovely Christmas craft with this linen-folding how-to.

Christmas Tree Napkins: Turn a green napkin into a lovely Christmas craft with this linen-folding how-to.

Bread Cones

Bread Cones

idée pour placement de table pour fêtes de fin d'année :-)

idée pour placement de table pour fêtes de fin d'année :-)

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel... Til 12 stk skal du brug....

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel... Til 12 stk skal du brug....

Blomsterbergs brune kager

Blomsterbergs brune kager

Ben & Jerrys kæmpe cookies

Ben & Jerrys kæmpe cookies


Flere idéer
Ingen jul uden vaniljekranse! Mette Blomsterberg giver dig sin opskrift på lækre vaniljekranse

Ingen jul uden vaniljekranse! Mette Blomsterberg giver dig sin opskrift på lækre vaniljekranse

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

I really want to do this at Christmas.

I really want to do this at Christmas.

Mette Blomsterberg citronspecier: en dejlig opskrift!

Mette Blomsterberg citronspecier: en dejlig opskrift!

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

VORES BUD PÅ DE BEDSTE COOKIES –

VORES BUD PÅ DE BEDSTE COOKIES –

Opskriften på årets bedste pebernødder kommer fra Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset. Lav hele portionen – der bliver mange – og kom dem i små poser af cellofan, så har du en hurtig værtindegave.

Opskriften på årets bedste pebernødder kommer fra Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset. Lav hele portionen – der bliver mange – og kom dem i små poser af cellofan, så har du en hurtig værtindegave.

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Pinterest
Søg