Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende mar

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende mar

tørrede-tomater

tørrede-tomater

Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing. Server varm eller kold. Sundt tilbehør til grill. Nem skrub-af-mad eller natmad til festen.

Grøn marineret kartoffelsalat med ærter

Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing. Server varm eller kold. Sundt tilbehør til grill. Nem skrub-af-mad eller natmad til festen.

Røget laks med citroncreme - hertil hjemmelavede hvidløgsbrød

Røget laks med citroncreme - hertil hjemmelavede hvidløgsbrød

Sprøde knoldselleri-rösti med bacon, løg og havsalt - Rodfrugt-røsti - LCHF

Sprøde knoldselleri-rösti med bacon, løg og havsalt - Rodfrugt-røsti - LCHF

Her er verdens nemmeste hjemmelavede snack, der smager i omegnen af tusinde gange bedre end saltstænger. Servér pestosneglene til et glas bobler som velkomst eller som et indslag i påskebuffeten!

Her er verdens nemmeste hjemmelavede snack, der smager i omegnen af tusinde gange bedre end saltstænger. Servér pestosneglene til et glas bobler som velkomst eller som et indslag i påskebuffeten!

PålægskageMAND

PålægskageMAND

Seriously! This is one of the easiest and quickest ways to make super delicious and flavorful chicken breasts. By making slits in the chicken breasts (Hasselback) and stuffing them with tasty things like spinach and goat cheese, you’ll get a hit of savory cheesy goodness in every bite! Spinach + Creamy Goat Cheese Hasselback Chicken-... Read More »

Spinach + Goat Cheese Hasselback Chicken

Seriously! This is one of the easiest and quickest ways to make super delicious and flavorful chicken breasts. By making slits in the chicken breasts (Hasselback) and stuffing them with tasty things like spinach and goat cheese, you’ll get a hit of savory cheesy goodness in every bite! Spinach + Creamy Goat Cheese Hasselback Chicken-... Read More »

Kold ærtesuppe med rejer og brus

Kold ærtesuppe med rejer og brus

Pinterest
Søg