More ideas from B
Efterårsagtig og skøn lagkage med fyld af grov æblemos og flødeskum vendt med makroner, lagt sammen mellem lækre og luftige bunde. Lidt flødeskum på toppen og drysset med honningristet nøddeknas af…

Efterårsagtig og skøn lagkage med fyld af grov æblemos og flødeskum vendt med makroner, lagt sammen mellem lækre og luftige bunde. Lidt flødeskum på toppen og drysset med honningristet nøddeknas af…

Opskrift på tunmousse på spiselige skeer, www.bydianawi.com

Opskrift på tunmousse på spiselige skeer, www.bydianawi.com

300 gram digestive kiks 150 gram smør Karamel- og nougatsovs: (Giver cirka 2 dl) 200 gram sukker 50 gram smør 1 1/4 dl piskefløde (køb en 1/2 liter – resten skal bruges i cheesecake massen) 1 tsk vaniljearoma 100 gram nougat Toffifee cheesecake: 400 gram Philidelphia smørost 6 tsk flormelis 1,75 dl karamelsauce Resten af den 1/2 liter fløde Topping: Chokoladesovs 150 gram hakkede hasselnødder En lille pakke Toffifee (125 gram). Gem 8-9 styk til pynt på toppen og hak resten groft. Ste...

300 gram digestive kiks 150 gram smør Karamel- og nougatsovs: (Giver cirka 2 dl) 200 gram sukker 50 gram smør 1 1/4 dl piskefløde (køb en 1/2 liter – resten skal bruges i cheesecake massen) 1 tsk vaniljearoma 100 gram nougat Toffifee cheesecake: 400 gram Philidelphia smørost 6 tsk flormelis 1,75 dl karamelsauce Resten af den 1/2 liter fløde Topping: Chokoladesovs 150 gram hakkede hasselnødder En lille pakke Toffifee (125 gram). Gem 8-9 styk til pynt på toppen og hak resten groft. Ste...

Familien jubler, når vi skal have kartoffelpizza. Det er alles yndlingspizza, og den er også god kold. For det meste har vi dog spist rub og stub til aftensmaden.

Familien jubler, når vi skal have kartoffelpizza. Det er alles yndlingspizza, og den er også god kold. For det meste har vi dog spist rub og stub til aftensmaden.