Latte, og havregrynsbar med mocca smag.  Baren indeholder:  4 dl glutenfri havregryn 1 spsk peanutbutter 1 stærk espresso  1/2 tsk honning 10 86% chokolade  8 mandler  Lidt groft salt Honning og peanutbutter varmes Chokolade og nødder Det hele blandes og kommes i en lille form. Stilles på køl 1 time.

Latte, og havregrynsbar med mocca smag. Baren indeholder: 4 dl glutenfri havregryn 1 spsk peanutbutter 1 stærk espresso 1/2 tsk honning 10 86% chokolade 8 mandler Lidt groft salt Honning og peanutbutter varmes Chokolade og nødder Det hele blandes og kommes i en lille form. Stilles på køl 1 time.

Havregrødeskager.  Overskud af havregrød, 1 håndfuld hakkede blandede nødder, 1 spsk kokos, 1 tsk hakkede chokolade, lidt sesam. Blandet godt med grøden.  Bages ca. 25 min ved 175 grader.

Havregrødeskager. Overskud af havregrød, 1 håndfuld hakkede blandede nødder, 1 spsk kokos, 1 tsk hakkede chokolade, lidt sesam. Blandet godt med grøden. Bages ca. 25 min ved 175 grader.

Müslibar

Müslibar

Skyr med kokosmælk, kokosstykker, morbær, chokolade

Skyr med kokosmælk, kokosstykker, morbær, chokolade

Bananis med peanutbutter.  2 frosne bananer 1 spsk peanutbutter  Lidt hakket 86% chokolade og lidt saltet peanut.  Banan stykkerne blendes, hvis det er hårdt, kan man tilføje lidt mælk. Når det har softice konsistens tilføres peanutbutter, blend.  Tilsidst rører man chokolade og peanuts i.

Bananis med peanutbutter. 2 frosne bananer 1 spsk peanutbutter Lidt hakket 86% chokolade og lidt saltet peanut. Banan stykkerne blendes, hvis det er hårdt, kan man tilføje lidt mælk. Når det har softice konsistens tilføres peanutbutter, blend. Tilsidst rører man chokolade og peanuts i.

Blåbær vafler uden gluten

Blåbær vafler uden gluten

"Rå æblekage" skyr, müsli, sukkerfri æblemos, og kanel. -glutenfri.

"Rå æblekage" skyr, müsli, sukkerfri æblemos, og kanel. -glutenfri.

Pinterest
Søg