Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel... Til 12 stk skal du brug....

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel... Til 12 stk skal du brug....

De sprøde rugbrødschips kommes i en tætlukket dåse, så de kan holde sig sprøde og lækre.

Rugbrødschips - nem opskrift i ovn

De sprøde rugbrødschips kommes i en tætlukket dåse, så de kan holde sig sprøde og lækre.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Brød i stegeso

Brød i stegeso

Gulerodsboller – Lavet på havregrød

Gulerodsboller – Lavet på havregrød

Hjemmelavede hvidløgsbrød er bare 100 gange bedre end de frosne varianter fra supermarkederne. De kan varieres som man ønsker dem, aftene...

Hjemmelavede hvidløgsbrød er bare 100 gange bedre end de frosne varianter fra supermarkederne. De kan varieres som man ønsker dem, aftene...

En blog om mad i alle afskygninger. Et væld af sunde retter, til lækre kager og "Ugens Brød".

En blog om mad i alle afskygninger. Et væld af sunde retter, til lækre kager og "Ugens Brød".

Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick) - opskrift fra Guffeliguf.dk

Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick) - opskrift fra Guffeliguf.dk

Pinterest
Søg