brød og boller

Krokkedille lækkert

Krokkedille lækkert

Turkish Pide (Turkish Pizza: 2 ways) - Samantha Ferraro

Turkish Pide (Turkish Pizza with 2 Different Fillings)

Turkish Pide (Turkish Pizza: 2 ways) - Samantha Ferraro

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

Tyrkisk pide med feta og persille En af mine yndlingsretter er Tyrkisk pide, de laves både med en kødsovs og som man ser her med fet...

Tyrkisk pide med feta og persille En af mine yndlingsretter er Tyrkisk pide, de laves både med en kødsovs og som man ser her med fet...

Verdens bedste opskrift på pølsehorn.

Verdens bedste opskrift på pølsehorn.

Naan – the easiest homemade Indian naan recipe that you can make on skillet. Fluff and soft naan that tastes like Indian restaurants | rasamalaysia.com

Naan

Naan – the easiest homemade Indian naan recipe that you can make on skillet. Fluff and soft naan that tastes like Indian restaurants | rasamalaysia.com

Koldhævet rugbrød med kerner

Koldhævet rugbrød med kerner

Soft, pillowy, homemade naan is easier to make than you think and it's great for sandwiches, pizza, dipping, and more. BudgetBytes.com

Naan

Soft, pillowy, homemade naan is easier to make than you think and it's great for sandwiches, pizza, dipping, and more. BudgetBytes.com

An authentic #Indian #garlic naan recipe that is perfect for soaking up a delicious and creamy curry.

Garlic Naan

An authentic #Indian #garlic naan recipe that is perfect for soaking up a delicious and creamy curry.

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

Pinterest
Søg