Chocolate Strawberry Mousse Cake. Layered cake with a brownie base, topped with creamy strawberry cheesecake mousse and a strawberry gelée.

Chocolate Strawberry Mousse Cake

Make for Valentines Day - Chocolate Strawberry Mousse Cake. Layered cake with a brownie base, topped with creamy strawberry cheesecake mousse and a strawberry gelée.

Har bagt denne forfriskende lækkerhed af en kage idag! Den er så frisk men samtidig meget dyb i smagen pga. browniebunden.. helt sikkert værd at bage, både til hverdag og fest. opskri…

Har bagt denne forfriskende lækkerhed af en kage idag! Den er så frisk men samtidig meget dyb i smagen pga. browniebunden.. helt sikkert værd at bage, både til hverdag og fest. opskri…

rabarberkage-tuckiks-flødeskum (3)

Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop

Brombærkager med creme og hvid chokoladeskal (chocolate, blackberry, and walnut truffles in white chocolate shell. Recipe in Danish)

Brombærkager med creme og hvid chokoladeskal (chocolate, blackberry, and walnut truffles in white chocolate shell. Recipe in Danish)

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være — Sesam, Sesam (recipe in Danish)

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være — Sesam, Sesam (recipe in…

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Kærnemælkshorn – en klassiker

Recipe for delicious old-fashioned buttermilk with remonce. Baked in the traditional way with yeast, butter and marcipan. Find the recipe here.

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Kærnemælkshorn – en klassiker

Recipe for delicious old-fashioned buttermilk with remonce. Baked in the traditional way with yeast, butter and marcipan. Find the recipe here.

Vores favorittærte er en ægte klassiker, der altid frister i bagervinduer landet over, mensom man sagtens kan bage selv.

Vores favorittærte er en ægte klassiker, der altid frister i bagervinduer landet over, mensom man sagtens kan bage selv.

Længe - som i rigtigt længe - har jeg tænkt på at ville bage et gammeldags kanelbrød. Og da Femina for et par uger siden flashede sådan ét, ...

Ahhh for et nybagt lunt kanelbrød!

Pinterest
Search