Anni Hvilsom
Flere idéer fra Anni
Hindbærsnitter - her får du opskriften på verdens bedste hindbærsnitter, der er bagt med kokos i mørdejen. Mums!

Hindbærsnitter - her får du opskriften på verdens bedste hindbærsnitter, der er bagt med kokos i mørdejen. Mums!

En lækker og anderledes opskrift på hakkebøffer i fad, som serveres med en skøn og pikant fløde-paprikasauce og ristede kartofler.

En lækker og anderledes opskrift på hakkebøffer i fad, som serveres med en skøn og pikant fløde-paprikasauce og ristede kartofler.

rabarberkage-tuckiks-flødeskum (3)

rabarberkage-tuckiks-flødeskum (3)

Jeg ELSKER pandekager og har efterhånden afprøvet en del opskrifter. I øjeblikket er denne min absolutte favorit. Pandekagedejen bliver fo...

Jeg ELSKER pandekager og har efterhånden afprøvet en del opskrifter. I øjeblikket er denne min absolutte favorit. Pandekagedejen bliver fo...

Terningespil til at skrive korte ord

Terningespil til at skrive korte ord

Små fine Sarah Bernhardt-kager med en bund af de sprødeste makroner og et frisk strejf af appelsin. Vi er vilde med dem!

Små fine Sarah Bernhardt-kager med en bund af de sprødeste makroner og et frisk strejf af appelsin. Vi er vilde med dem!

Verdens bedste rugbrød - af Martin Lynge Nicolaisen

Verdens bedste rugbrød - af Martin Lynge Nicolaisen

Spidskålssalat med nektariner og ærter - Madens Verden

Spidskålssalat med nektariner og ærter - Madens Verden

Homemade Raspberry Peach Lemonade | The perfect refreshing summer drink is here! Full of raspberry and peach flavors, this homemade lemonade is like drinking sunshine! | http://thechunkychef.com

Homemade Raspberry Peach Lemonade | The perfect refreshing summer drink is here! Full of raspberry and peach flavors, this homemade lemonade is like drinking sunshine! | http://thechunkychef.com

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....