Pinterest
Danmarks bedste kartoffelopskrift er blevet kåret. Vinderopskriften kommer fra en Holbæk-familie og lyder på sprøde kartoffelspyd med sesam og sød chilisauce.

Danmarks bedste kartoffelopskrift er blevet kåret. Vinderopskriften kommer fra en Holbæk-familie og lyder på sprøde kartoffelspyd med sesam og sød chilisauce.

Forloren hare er jo sådan lidt “brun mad” og det er vist egentlig noget, som mest forbindes med efterår og vinter – det er i hvert fald som oftest på den tid af året, at vi spiser forloren hare og gerne efter denne her opskrift, hvor haren tilberedes i et fad fyldt med rodfrugter. Men forleden …

Forloren hare er jo sådan lidt “brun mad” og det er vist egentlig noget, som mest forbindes med efterår og vinter – det er i hvert fald som oftest på den tid af året, at vi spiser forloren hare og gerne efter denne her opskrift, hvor haren tilberedes i et fad fyldt med rodfrugter. Men forleden …

Rabarbercrumble

Rabarbercrumble

En dejlig sprød sommerkage ❤

En dejlig sprød sommerkage ❤

Familien jubler, når vi skal have kartoffelpizza. Det er alles yndlingspizza, og den er også god kold. For det meste har vi dog spist rub og stub til aftensmaden.

Familien jubler, når vi skal have kartoffelpizza. Det er alles yndlingspizza, og den er også god kold. For det meste har vi dog spist rub og stub til aftensmaden.

Tornado Potato

Tornado Potatoes

Tornado Potato

Kartofler er ikke det, der tager længst tid, men de kan blive lidt kedelige som tilbehør. Indtil de nye kartofler kommer frem, er en kartoffelkage dejlig som lidt afveksling. Kartoffelkager er nemm…

Kartofler er ikke det, der tager længst tid, men de kan blive lidt kedelige som tilbehør. Indtil de nye kartofler kommer frem, er en kartoffelkage dejlig som lidt afveksling. Kartoffelkager er nemm…

Kyllingebryst er jo et dejligt reelt stykke kød, men smagen kan nu godt være lidt intetsigende, så det gælder om give retten smag ad anden vej. F.eks ved at marinere kødet eller som jeg gjorde i dag - nemlig at servere det i en sovs med fuld knald på smagen.

Kyllingebryst er jo et dejligt reelt stykke kød, men smagen kan nu godt være lidt intetsigende, så det gælder om give retten smag ad anden vej. F.eks ved at marinere kødet eller som jeg gjorde i dag - nemlig at servere det i en sovs med fuld knald på smagen.

Let og lækker hjemmelavet jordbærtærte - Opskrift-kage.dk

Let og lækker hjemmelavet jordbærtærte - Opskrift-kage.dk

Evas Køkken: Verdens bedste fastelavnsboller med marcipanremonce

Evas Køkken: Verdens bedste fastelavnsboller med marcipanremonce

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Bedstes makronmuffins med chokolade - Opskrift-kage.dk

Bedstes makronmuffins med chokolade - Opskrift-kage.dk

Ca. 30-35 stk.   Sukker og æggehvider piskes stive og skinnende. (Der skal piskes en del før massen har den rette konsistens og udseende.) Herefter fyldes massen i en sprøjtepose og lakridssirup hældes tilfældigt ned i massen og der laves små lakridskys på en bageplade.   Kyssene skal bage ca. 1,5 time ved 100 grader og skal gerne ende med at have en dejlig tyggegummi-agtig masse indeni og sprødt ydre.   Tip: I stedet for lakridssirup kan der tilsættes chokolade og mandler, hvilket også…

Ca. 30-35 stk. Sukker og æggehvider piskes stive og skinnende. (Der skal piskes en del før massen har den rette konsistens og udseende.) Herefter fyldes massen i en sprøjtepose og lakridssirup hældes tilfældigt ned i massen og der laves små lakridskys på en bageplade. Kyssene skal bage ca. 1,5 time ved 100 grader og skal gerne ende med at have en dejlig tyggegummi-agtig masse indeni og sprødt ydre. Tip: I stedet for lakridssirup kan der tilsættes chokolade og mandler, hvilket også…

Cuvette - langtidsstegt ved 125 grader med rosmarin og hvidløg - opskrift fra Guffeliguf.dk

Cuvette - langtidsstegt ved 125 grader med rosmarin og hvidløg - opskrift fra Guffeliguf.dk

En lækker og anderledes opskrift på hakkebøffer i fad, som serveres med en skøn og pikant fløde-paprikasauce og ristede kartofler.

En lækker og anderledes opskrift på hakkebøffer i fad, som serveres med en skøn og pikant fløde-paprikasauce og ristede kartofler.

Reposts er egentligt sjældent noget, jeg gør mig i, MEN når en opskrift som denne er bloggens 2. mest læste opskrift of all-time, synes jeg, at den fortjener en lille opdatering – og ikke min…

Reposts er egentligt sjældent noget, jeg gør mig i, MEN når en opskrift som denne er bloggens 2. mest læste opskrift of all-time, synes jeg, at den fortjener en lille opdatering – og ikke min…