En klassiker til både frokost og aften er friske fiskefrikadeller, der på en og samme tid er både sprøde og bløde. Få opskriften på de bedste af slagsen her!

En klassiker til både frokost og aften er friske fiskefrikadeller, der på en og samme tid er både sprøde og bløde. Få opskriften på de bedste af slagsen her!

røgede sild man let kan lave selv

Røgede sild over bål og en stor gul appelsin i himlen…

Bagt torsk med sennepssauce, kartofler, hårdkogte æg, rødbede, bacon og dild

Bagt torsk med sennepssauce, kartofler, hårdkogte æg, rødbede, bacon og dild

Yoghurtis med blåbær, hindbær og chokolade

Yoghurt-is med blåbær, hindbær og chokolade

4 sommerlige opskrifter med rejer | Ugebladet SØNDAG

4 sommerlige opskrifter med rejer | Ugebladet SØNDAG

”Rimet” er en gammeldags saltkonserveringsmetode. Denne laks er ikke saltet nok, til at den er rigtig konserveret, men nok, til at den er bedst i tynde skiver med en kold øl til.

”Rimet” er en gammeldags saltkonserveringsmetode. Denne laks er ikke saltet nok, til at den er rigtig konserveret, men nok, til at den er bedst i tynde skiver med en kold øl til.

Stegt rødspætte med nye kartofler og persillesauce

Stegt rødspætte med nye kartofler og persillesauce

Fiskefrikadeller med lun fennikelsalat

Fiskefrikadeller med lun fennikelsalat

Fiskefrikadeller med lun fennikelsalat

Fiskefrikadeller med lun fennikelsalat

Baconsvøbt torskefilet

Baconsvøbt torskefilet

Portionen: 6 1 Spiegelkarpfen (ca. 1,8-2 kg, geschuppt und ausgenommen) 125 ml Weißwein (trocken) 4 Zwiebeln (2 rote und 2 weiße) 2 Paprikaschoten (1 grüne und 1 rote) 4 Knoblauchzehen  500 g Erdäpfel (speckig) Thymian (am besten frisch) 1 Lorbeerblatt 1 EL Petersilie (gehackt)  1 Zitrone Salz Weizenmehl (oder Maismehl griffig) Suppe

Portionen: 6 1 Spiegelkarpfen (ca. 1,8-2 kg, geschuppt und ausgenommen) 125 ml Weißwein (trocken) 4 Zwiebeln (2 rote und 2 weiße) 2 Paprikaschoten (1 grüne und 1 rote) 4 Knoblauchzehen 500 g Erdäpfel (speckig) Thymian (am besten frisch) 1 Lorbeerblatt 1 EL Petersilie (gehackt) 1 Zitrone Salz Weizenmehl (oder Maismehl griffig) Suppe

Hjemmelavet gravad laks, der smelter på tungen, krydret med årstidens krydderurter.  Det fik vi i går, hvor vi fejrede feriestart. Man kan bruge de frosne lakseportioner med stort held, og det gør …

Hjemmelavet gravad laks, der smelter på tungen, krydret med årstidens krydderurter. Det fik vi i går, hvor vi fejrede feriestart. Man kan bruge de frosne lakseportioner med stort held, og det gør …

Fiskefrikadeller med hurtig remoulade

Fiskefrikadeller med hurtig remoulade

Pinterest
Search