Rømertopfen fyldes med kyllingebryst, bacon, ost, fløde, porrer og majs. Skønt med mad der kan lave sig selv. :-)

Rømertopfen fyldes med kyllingebryst, bacon, ost, fløde, porrer og majs. Skønt med mad der kan lave sig selv. :-)

Til jul fik jeg en Römertopf af min mormor. I sidste uge da mine forældre var på besøg skulle den for første gang i brug. I römertopf’en kom jeg en hel kylling fyldt med æble, citron og frisk timian ovenpå en god portion rodfrugter. Jeg havde luret lidt rundt på nettet for at se hvordan...Read More »

Til jul fik jeg en Römertopf af min mormor. I sidste uge da mine forældre var på besøg skulle den for første gang i brug. I römertopf’en kom jeg en hel kylling fyldt med æble, citron og frisk timian ovenpå en god portion rodfrugter. Jeg havde luret lidt rundt på nettet for at se hvordan...Read More »

Svinekoteletter er et kødstykke, der er meget velegnet til at fylde i sin stegeso, for her bliver det nemlig ikke tørt. Hvis du starter nu, kan du om 3 timer sætte tænderne i nogle yderst velsmagende karry koteletter samt en masse dejlige grøntsager. Det er en nem ret at lave – også er den billig. …

Svinekoteletter er et kødstykke, der er meget velegnet til at fylde i sin stegeso, for her bliver det nemlig ikke tørt. Hvis du starter nu, kan du om 3 timer sætte tænderne i nogle yderst velsmagende karry koteletter samt en masse dejlige grøntsager. Det er en nem ret at lave – også er den billig. …

Gammeldags oksesteg med pilsner i Römertopf

Gammeldags oksesteg med pilsner i Römertopf

Bacon i tern brunes godt af i en pande. grofthakket hvidløg, løg og peberfrugt tilsættes. Denne blanding drysses med lidt groft salt og friskkværnet peber og kommes efter bruningen i et stort ildfast

Bacon i tern brunes godt af i en pande. grofthakket hvidløg, løg og peberfrugt tilsættes. Denne blanding drysses med lidt groft salt og friskkværnet peber og kommes efter bruningen i et stort ildfast

Bacon i tern brunes godt af i en pande. grofthakket hvidløg, løg og peberfrugt tilsættes. Denne blanding drysses med lidt groft salt og friskkværnet peber og kommes efter bruningen i et stort ildfast

Bacon i tern brunes godt af i en pande. grofthakket hvidløg, løg og peberfrugt tilsættes. Denne blanding drysses med lidt groft salt og friskkværnet peber og kommes efter bruningen i et stort ildfast

Langtidsstegt kalvecuvette med hvidløg i Römertopf

Langtidsstegt kalvecuvette med hvidløg i Römertopf

Flæskesteg, rodfrugter og blommer i stegeso

Flæskesteg, rodfrugter og blommer i stegeso

Flæskesteg i stegeso - saftig og med sprød flæskesvær. Flæskesteg i Römertopf stegeso - saftigt kød uden stress

Flæskesteg i stegeso - saftig og med sprød flæskesvær. Flæskesteg i Römertopf stegeso - saftigt kød uden stress

Risengrød i Römertopf

Risengrød i Römertopf

Pinterest
Søg