Middag

Chicken, Spinach & Cream Cheese Tortilla Wraps!!

Chicken, Spinach and Cream Cheese Tortilla Wrap

Chicken, Spinach & Cream Cheese Tortilla Wraps!!

Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing. Server varm eller kold. Sundt tilbehør til grill. Nem skrub-af-mad eller natmad til festen.

Grøn marineret kartoffelsalat med ærter

Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing. Server varm eller kold. Sundt tilbehør til grill. Nem skrub-af-mad eller natmad til festen.

Den klassiske mørbradgryde med cocktailpølser, bacon og paprikasauce smager lige så godt i dag som den gjorde tilbage i 70’erne

Den klassiske mørbradgryde med cocktailpølser, bacon og paprikasauce smager lige så godt i dag som den gjorde tilbage i 70’erne

Fabelagtig og sund frikadellevariant med spinat og chili. Spis dem med det samme, eller frys dem ned, så du altid har noget lækkert lige ved hånden.

Kyllingefrikadeller med spinat og chili

Fabelagtig og sund frikadellevariant med spinat og chili. Spis dem med det samme, eller frys dem ned, så du altid har noget lækkert lige ved hånden.

Langtidsstegt juleand i römertopf

Langtidsstegt juleand i römertopf

Kylling med cashewnødder og ris -

Kylling med cashewnødder og ris -

Andesteg på webergrillen

Andesteg på webergrillen

Saftig langtidsstegt andesteg i Römertopf

Saftig langtidsstegt andesteg i Römertopf

Grillet and

Grillet and

Græsk Spinatroullade. 950 g svinekød, hakket, 3% fedt 1 løg 2 æg 175 g spinat, hakket, frost 100 g feta 125 g kalkunbacon 10 g fiberHusk salt/peber Tø spinaten op. Hak løg meget fint. Kød, løg, æggehvide, fiberhusk, salt og peber blandes til fars. Farsen bredes ud på et stykke bagepapir så den fylder en hel bageplade. spinat og smuldret feta bredes ud over. Ved hjælp af bagepapiret rulles kødet som en roulade og lukkes til i enderne. bacon lægges omkring. Bag ved 200 grader i 1 time

Græsk Spinatroullade. 950 g svinekød, hakket, 3% fedt 1 løg 2 æg 175 g spinat, hakket, frost 100 g feta 125 g kalkunbacon 10 g fiberHusk salt/peber Tø spinaten op. Hak løg meget fint. Kød, løg, æggehvide, fiberhusk, salt og peber blandes til fars. Farsen bredes ud på et stykke bagepapir så den fylder en hel bageplade. spinat og smuldret feta bredes ud over. Ved hjælp af bagepapiret rulles kødet som en roulade og lukkes til i enderne. bacon lægges omkring. Bag ved 200 grader i 1 time

Pinterest
Søg