Kransekage til nytår: Opskrifter på hjemmelavet kransekage | Femina
Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af årets sidste aften, så bag din egen kransekage til nytår. Det er SÅ nemt, og det smager forrygende. Vi har samlet 12 af de bedste opskrifter – fra den klassiske kransekage til et smukt kransekagetårn
Fedtebrød opskrift med romessens - sprøde | nogetiovnen.dk
Lækre sprøde småkager med kokos og romglasur
Kransekagetoppe - kransekagekonfekt eller petit fours » Nyborgs Room
Lækre små kransekagetoppe er et must til jul og nytår. Dejen er dejlig blød, så de sprøjtes nemt ud med en kraftig engangssprøjtepose og en stor stjernetyl
Julens bedste småkager – Marcipan-specier!
Håkonskager hedder disse småkager vist rigtigt, men i min famille har vi altid kaldt dem for marcipan-specier – en tradition jeg fastholder! En anden tradition er, at de kun bages, når julen nærmer sig. På den måde risikerer man ikke, at der går for meget småkage i den hele året rundt. Der findes et hav...Læs mere »
Fedtebrød med romglasur nem lækker opskrift | nogetiovnen.dk
Fedtebrød med rigeligt romglasur - lækre julesmåkager
Fedtebrød med romglasur Søren Ryge opskrift | nogetiovnen.dk
Søren Ryge inspirerer: Smørbagte fedtebrød med romglasur
Kransekage – nok klodens bedste – opskrift
Som første opskrift i det nye år, får du sidste opskrift fra sidste år. På kransekage. For før eller siden bliver det nytår igen, og indimellem kan andre festlige lejligheder støde til. Man ved ald…
Her er opskriften på verdens bedste vaniljekranse
Hold på mundvandet, for vi afslører opskriften på verdens lækreste vaniljekranse, der ovenikøbet er superlette at lave selv.
Kransekage medaljoner med nougat og cocktailbær - Madens Verden
Her får du min nemme opskrift på kransekage medaljoner med nougat og cocktailbær. Festlig og hjemmelavet kransekage, når den er allerbedst. Kransekage medaljoner er en nem og god måde at lave kransekage på. Selvfølgelig er de gode
Sådan bager du de bedste FEDTEBRØD!
Opskriften på de bedste fedtebrød, der er virkelig nemme småkager. Fedtebrødene skal ikke hæve, er hurtige at gøre klar og bagetiden er kort.