Annette Parbo
More ideas from Annette
Den her sylte er lavet på ribbenstege, så den er meget let at lave og smager skønt Ingredienser: 2 kg. ribbensteg 10 laurbær blade 4 løg en god salt og peber - jeg brugte 2 tsk. Læsøsalt og 2 små…

Den her sylte er lavet på ribbenstege, så den er meget let at lave og smager skønt Ingredienser: 2 kg. ribbensteg 10 laurbær blade 4 løg en god salt og peber - jeg brugte 2 tsk. Læsøsalt og 2 små…

Langtidsstegt kalvespidsbryst, der steges i fire timer ved 130 grader. Kalvekødet langtidssteges med rosmarin og hvidløg. Foto: Guffeliguf.dk.

Langtidsstegt kalvespidsbryst, der steges i fire timer ved 130 grader. Kalvekødet langtidssteges med rosmarin og hvidløg. Foto: Guffeliguf.dk.

Bløde pølsehorn uden fuldkornsmel ;-) – både i den traditionelle udformning og en lidt anderledes slags :-) Et hyggeligt indslag i madpakken eller på frokostbordet :-) Hvis du gerne vil have …

Bløde pølsehorn uden fuldkornsmel ;-) – både i den traditionelle udformning og en lidt anderledes slags :-) Et hyggeligt indslag i madpakken eller på frokostbordet :-) Hvis du gerne vil have …