Verdens Bedste Boller

Verdens Bedste Boller

Denne lagkage er bombastisk og delikat på samme tid, og derfor er det sådan, at man kun kan spise eet stykke, men det stykke nyder man til gengæld ud over alle grænser. Læg lagkagen sammen dagen fø…

Denne lagkage er bombastisk og delikat på samme tid, og derfor er det sådan, at man kun kan spise eet stykke, men det stykke nyder man til gengæld ud over alle grænser. Læg lagkagen sammen dagen fø…

Mit indlæg om vaniljekranse er meget populært. Der er rigtig mange, der hvert år er inde og søge opskriften frem. I år vil jeg vise hvord...

Mit indlæg om vaniljekranse er meget populært. Der er rigtig mange, der hvert år er inde og søge opskriften frem. I år vil jeg vise hvord...

Friskbagte gulerodsboller med honning.

Gulerodsboller med æg og honning

Friskbagte gulerodsboller med honning.

Italienske flødekartofler 4

Italienske flødekartofler 4

Super kage med squash og hasselnøddekerner

Super kage med squash og hasselnøddekerner

Bruschetta med krebsehaler

Bruschetta med krebsehaler

Mini æbletrter med crumble

Mini æbletrter med crumble

image

image

Elsker du også bare æblekage? Her får du opskriften op en god, gammeldags æblekage.

Elsker du også bare æblekage? Her får du opskriften op en god, gammeldags æblekage.


Flere idéer
Jordskokkesuppe med æbler og trøfler | Femina

Jordskokkesuppe med æbler og trøfler | Femina

Sauce til lammekølle | Karma Kødgryden  

Sauce til lammekølle | Karma Kødgryden  

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Mazarintærte med havregryn og nødder

Mazarintærte med havregryn og nødder

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

DSC_0724-2.jpg

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

DSC_0724-2.jpg

Fynsk brunsviger

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

Fynsk brunsviger

Billede af mandeldrøm med rabarberskum og jordbær

Billede af mandeldrøm med rabarberskum og jordbær

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Pinterest
Søg