Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med det knasende.

P-tærter med skumfiduser

Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med det knasende.

Hvidkålssalat med æble og yoghurt

Hvidkålssalat med æble og yoghurt

Suveræn opskrift på æg, som bliver bagt i ovnen med bacon og tomat. Perfekt til en lækker morgenmad eller til brunch.

Brunch æg i ovn

Suveræn opskrift på æg, som bliver bagt i ovnen med bacon og tomat. Perfekt til en lækker morgenmad eller til brunch.

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

DSC_0739.jpg

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

DSC_0739.jpg

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Forårssalat med asparges - havde ingen olivenolie, så jeg brugte raps i stedet. Kunne heller ikke skaffe friske ærter, men frosne var nu ikke så ringe endda. Og min honning var agave. :-)

Forårssalat med asparges, spidskål og ærter

Forårssalat med asparges - havde ingen olivenolie, så jeg brugte raps i stedet. Kunne heller ikke skaffe friske ærter, men frosne var nu ikke så ringe endda. Og min honning var agave. :-)

Den lækreste kylling med bacon, champignons, porrer, ananas og spinat - vendt sammen med flødeost og indbagt i en skøn og sprød butterdej.

Den lækreste kylling med bacon, champignons, porrer, ananas og spinat - vendt sammen med flødeost og indbagt i en skøn og sprød butterdej.

Karbonader i fløde/porre sauce, Danmark,Andet, Hovedret, Svinekød, opskrift

Karbonader i fløde/porre sauce, Danmark,Andet, Hovedret, Svinekød, opskrift

ølkage opskrift

ølkage opskrift

Pinterest
Søg