Apple pie tastes better when it looks like a rose. Beautiful apple rose pastries made with cream cheese and cinnamon sugar, you're going to want to make these this holiday season!

Apple Cream Cheese Rose Tarts

Apple Pie Rose Tarts Apple pie tastes better when it looks like a rose. Beautiful apple rose pastries made with cream cheese and cinnamon sugar, you're going to want to make these this holiday season!

Chocolate & Strawberry. I love these despite everyone admonishing me to refrain from eating them, due to my headaches. Lord, deliver me from this temptation! :-):

I love these despite everyone admonishing me to refrain from eating them, due to my headaches. Lord, deliver me from this temptation!

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Bedstes makronmuffins smager himmelsk. Jeg tør godt sige at de er hele familiens yndlingskager og de bliver flittigt bagt. De er nemme og hurtige at bage

Bedstes makronmuffins smager himmelsk. Jeg tør godt sige at de er hele familiens yndlingskager og de bliver flittigt bagt. De er nemme og hurtige at bage

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Mazarinkage med hyldeblomstcreme, friske bær og chokolade – et overflødighedshorn af lækkerier. Og så bli’r det ikke mere sommerligt

Mazarinkage med hyldeblomstcreme, friske bær og chokolade – et…

Brownies opskrift fra Bageglad.dk

Verdens bedste brownies opskrift

Prøv en lækker bradepandekage med æbler og kanel

Prøv en lækker bradepandekage med æbler og kanel

Mangler du inspiration til en lækker æble-dessert? Så tjek denne video på sprøde og lækre hasselback-æbler.

We're big, big fans of the hasselback technique. We've had smashing success with both baking potatoes and sweet potatoes—the thin, partial slices on top get delightfully crisp while the base remain.

Pinterest
Search