Rosenkål med bacon, parmesanost og sennepsdressing.

Rosenkål med bacon, parmesanost og sennepsdressing.

SPINAT-ÆGGE-WRAP MED AVOCADO, LAKS, FRISKOST, TOMAT OG SPIDSKÅL

SPINAT-ÆGGE-WRAP MED AVOCADO, LAKS, FRISKOST, TOMAT OG SPIDSKÅL (HealthJunkie)

SPINAT-ÆGGE-WRAP MED AVOCADO, LAKS, FRISKOST, TOMAT OG SPIDSKÅL

Langtidsstegt flæskesteg er altid svaret på en vellykket steg med sprøde svær og saftigt kød. Nu er det snart tid til steg og and og vi kan allerede nu, begynde at forberede os mentalt, på hvordan julemiddagen skal forløbe. Skal du ha´ and eller steg eller begge dele? Måske er du mere til gås eller kalkun?

Langtidsstegt flæskesteg er altid svaret på en vellykket steg med sprøde svær og saftigt kød. Nu er det snart tid til steg og and og vi kan allerede nu, begynde at forberede os mentalt, på hvordan julemiddagen skal forløbe. Skal du ha´ and eller steg eller begge dele? Måske er du mere til gås eller kalkun?

Langtidsstegt flæskesteg er altid svaret på en vellykket steg med sprøde svær og saftigt kød. Nu er det snart tid til steg og and og vi kan allerede nu, begynde at forberede os mentalt, på hvordan julemiddagen skal forløbe. Skal du ha´ and eller steg eller begge dele? Måske er du mere til gås eller kalkun?

Langtidsstegt flæskesteg er altid svaret på en vellykket steg med sprøde svær og saftigt kød. Nu er det snart tid til steg og and og vi kan allerede nu, begynde at forberede os mentalt, på hvordan julemiddagen skal forløbe. Skal du ha´ and eller steg eller begge dele? Måske er du mere til gås eller kalkun?

De søde kanelbrud gemmer på masser af kanelremonce med marcipan.

De søde kanelbrud gemmer på masser af kanelremonce med marcipan.

Nemme koldhævede boller | Emily Salomon ½ l koldt vand, ca 1/4 pakke gær, 1-2 tsk salt, 1 spsk honning, evt. 1 spsk olie, 1 l mel/korn/kerner. Rør gæren ud i vandet og tilsæt honning og salt. Bland herefter de tørre ingredienser i. Mindst halvdelen skal være mel. Brug f.eks. rug, grahams, spelt, hvede, durum, havregryn eller hvad du lige har i skabet. Af kerner kan bruges solsikke, hørfrø etc.

Nemme koldhævede boller | Emily Salomon ½ l koldt vand, ca 1/4 pakke gær, 1-2 tsk salt, 1 spsk honning, evt. 1 spsk olie, 1 l mel/korn/kerner. Rør gæren ud i vandet og tilsæt honning og salt. Bland herefter de tørre ingredienser i. Mindst halvdelen skal være mel. Brug f.eks. rug, grahams, spelt, hvede, durum, havregryn eller hvad du lige har i skabet. Af kerner kan bruges solsikke, hørfrø etc.

Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce… NICE!! Lavede den uden bacon - no probs! ikke engang manden græd ;)

Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce… NICE!! Lavede den uden bacon - no probs! ikke engang manden græd ;)

Citronkage | Opskrift | ISABELLAS (Recipe in Danish)

Citronkage | Opskrift | ISABELLAS (Recipe in Danish)

Pinterest
Søg