Homemade Flour Tortillas, so easy, SO good!

Best Ever Homemade Flour Tortillas

Best Ever Homemade Flour Tortillas Ingredients: 3 cups flour 1 teaspoon salt 1 teaspoon baking powder ⅓ cup vegetable oil 1 cup warm water. I don't eat bread anymore. These are perfect for everything imaginable!

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel...  Til 12 stk skal du brug....

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de…

Det perfekte brød

Det perfekte brød. Simplethen.

Chiaknækbrød - den bedste opskrift på allergivenlige knækbrød. Melfri, glutenfri, low carb, æg-fri, nøddefri etc. Se den populære opskrift her:

Chiaknækbrød - den bedste opskrift på allergivenlige knækbrød. Melfri, glutenfri, low carb, æg-fri, nøddefri etc. Se den populære opskrift her:

Pivlækre hjemmebagte havregrynsboller. Undgå tørre og kompakte boller, brug danskvand og yoghurt i dejen. Nem opskrift på mættende boller >>

Havregrynsboller med græsk yoghurt

Instant Naan | Playful Cooking

Instant Naan: 1 cup all purpose flour 1 cup whole-wheat flour 1 teaspoon baking soda 1 tablespoon oil 1 cup yogurt water (as much required to form a smooth dough) pinch of salt sesame seeds and freshl (Vegan Curry Puffs)

Langtidshævede rugboller med gær. Bland koldt vand, gær, salt og rørsukker sammen. Tilsæt mel og kom folie om og stil til hævning til næste dag, eller 24 timer. Næste dag "hældes" dejen forsigtig ud på et meldrysset bord, skæres i ca. 10 stk. boller med en kniv eller en bagespatel. Husk at håndtere bollerne forsigtigt når dejen har hævet! Bag bollerne ved 250 grader i ca. 20 minutter.

Langtidshævede rugboller med gær. Bland koldt vand, gær, salt og rørsukker sammen. Tilsæt mel og kom folie om og stil til hævning til næste dag, eller 24 timer. Næste dag "hældes" dejen forsigtig ud på et meldrysset bord, skæres i ca. 10 stk. boller med en kniv eller en bagespatel. Husk at håndtere bollerne forsigtigt når dejen har hævet! Bag bollerne ved 250 grader i ca. 20 minutter.

"Weekendens hjemmebag var koldhævede græskarkerneboller bagt med frisk mel fra Økomølleriet. Dejen til bollerne er noget af det nemmeste at røre sammen. Ikke noget med klistret dej på fingrene, bare en stor ske og...[læs mere]"

Græskarkerneboller til lidt af hvert -


More ideas
Pinterest
Search