Anne Jacobsen

18 followers
·
10 following
Anne Jacobsen
More ideas from Anne
En nem hverdagspasta med kylling og grøntsager. Pastaen har en rigtig lækker flødesauce med tomat og ost som skaber en dejlig cremet sauce til pastaen. Tilsæt alle de grøntsager du ønsker til rette…

En nem hverdagspasta med kylling og grøntsager. Pastaen har en rigtig lækker flødesauce med tomat og ost som skaber en dejlig cremet sauce til pastaen. Tilsæt alle de grøntsager du ønsker til rette…

Prøv at lave ovnbagt blomkål i et fad med peberfrugt som tilbehør til kødretter. Opskriften er her, og den er både sund og nem.

Prøv at lave ovnbagt blomkål i et fad med peberfrugt som tilbehør til kødretter. Opskriften er her, og den er både sund og nem.

Sprød skinkestang med bacon, pikantost, porre og champignon - er en lækker ret, både til frokost, forret eller aftensmad. Her i huset er det altid et hit.

Sprød skinkestang med bacon, pikantost, porre og champignon - er en lækker ret, både til frokost, forret eller aftensmad. Her i huset er det altid et hit.

Sindssygt lækker og nem tærte med oksekød, grøntsager, dejlige krydderier og en bund af tortillapandekager.

Sindssygt lækker og nem tærte med oksekød, grøntsager, dejlige krydderier og en bund af tortillapandekager.

Opskrift på pestobrød

Opskrift på pestobrød

Sommersalat med jordbær - nemme opskrifter på sprøde sommersalater

Sommersalat med jordbær - nemme opskrifter på sprøde sommersalater

AfterEight er en rigtig “mormor chokolade”, og den minder mig i den grad også om min egen mormor, som tit serverede AfterEight hvis vi var på besøg eller til fødselsdag – og altid…

AfterEight er en rigtig “mormor chokolade”, og den minder mig i den grad også om min egen mormor, som tit serverede AfterEight hvis vi var på besøg eller til fødselsdag – og altid…

Nok til 10-12 personer. Det skal du bruge: (Denne opskrift er til en helt almindelig springform på 20-22 cm i Continue Reading

Nok til 10-12 personer. Det skal du bruge: (Denne opskrift er til en helt almindelig springform på 20-22 cm i Continue Reading