Anne Christensen

Anne Christensen

Anne Christensen
More ideas from Anne
De her “pølsehorn” er helt vildt lækre! De laves normalt med fersk pølsekød (uden skind). Sidste år lavede jeg nogle med fersk medister, hvor kødet blev taget ud af skindet, som smagte …

De her “pølsehorn” er helt vildt lækre! De laves normalt med fersk pølsekød (uden skind). Sidste år lavede jeg nogle med fersk medister, hvor kødet blev taget ud af skindet, som smagte …

Supersöta elefanter till bebisen

this is a pretty cool display for felt animals .it could be the garland or banner for the party in between animals you could do felt letters to spell baby's name and then use them year round as decoration for baby's room.i like the clothespin idea.

Denne lækre peberfrugt creme smager fantastisk - sød, cremet og let krydret! Passer perfekt til pasta, brød, ost og som dip. Se billeder og opskrift her.

Let og spændende opskrift på bagt peberfrugt creme

Dejlig stærk ret med lækre kødboller Kødboller: 500 g hakket kød – vælg dét du bedst kan li’ (oksekød eller svinekød er ritti godt!) 1 løg – fint hakket 1 fed finthakket hvidløg 1…

Dejlig stærk ret med lækre kødboller Kødboller: 500 g hakket kød – vælg dét du bedst kan li’ (oksekød eller svinekød er ritti godt!) 1 løg – fint hakket 1 fed finthakket hvidløg 1…

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Skøn cremet tyrkisk fetadip. Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Smager skønt på brød.

Påsken nærmer sig, og for mange betyder det, at der skal lam på bordet, og i den forbindelse skal I da ikke snydes for en opskrift på langtidsstegt lammekølle. Jeg valgte at lave lammekøllen relativt klassisk med masser af hvidløg, rosmarin og rødvin, men det er virkelig også en kombination, som bare fungerer!

Påsken nærmer sig, og for mange betyder det, at der skal lam på bordet, og i den forbindelse skal I da ikke snydes for en opskrift på langtidsstegt lammekølle. Jeg valgte at lave lammekøllen relativt klassisk med masser af hvidløg, rosmarin og rødvin, men det er virkelig også en kombination, som bare fungerer!

2½ dl cremefraice 9 % ½ - 1 tsk bearnaise essens salt og peber ½ tsk sukker Alle ingredienserne røres sammen og dressingen trækker i ca...

2½ dl cremefraice 9 % ½ - 1 tsk bearnaise essens salt og peber ½ tsk sukker Alle ingredienserne røres sammen og dressingen trækker i ca...

Karrydressing spiser vi meget ofte i f.eks. sandwiches eller som tilbehør til aftensmaden. Denne opskrift på karrydressing er min yndlings!

Karrydressing spiser vi meget ofte i f.eks. sandwiches eller som tilbehør til aftensmaden. Denne opskrift på karrydressing er min yndlings!

Denne dejlige fetacreme kan spises til næsten alting. i stedet for en sauce til et stykke kød, som dressing til en salat, eller som dip til lidt udkåret grønsager. 1 pakke puk ost (blød feta) 2 stk. røde snack peber 2 stk. Små rødløg 1/4 tsk. spidskommen 1/4 tsk. Løgpulver Blendt det hele til det…

Denne dejlige fetacreme kan spises til næsten alting. i stedet for en sauce til et stykke kød, som dressing til en salat, eller som dip til lidt udkåret grønsager. 1 pakke puk ost (blød feta) 2 stk. røde snack peber 2 stk. Små rødløg 1/4 tsk. spidskommen 1/4 tsk. Løgpulver Blendt det hele til det…