More ideas from Anne
Nougat, der mest består af sukker og hasselnødder, er anvendelig til så meget mere end de kedelige snitter med marcipan. Maja Vase laver nougatnødder, nougatbarer og parrer nougat med henholdsvis appelsinmarmelade og hindbærmarcipan til konfektfadet.

Konfekttid:Maja Vase tager nougaten til nye højder

Taste of citrus, coconut dacquoise, lemon brûlée, blood orange mousse mandarin glaze, passionfruit meringue, grapefruit jelly, blood orange fluid gel, mandarin passionfruit sorbet, #pastry #pastrychef #plateddesserts #pastrycheflife #waitforititsgonnabebig #teamworkmakesthedreamwork

Taste of citrus, coconut dacquoise, lemon brûlée, blood orange mousse mandarin glaze, passionfruit meringue, grapefruit jelly, blood orange fluid gel, mandarin passionfruit sorbet, #pastry #pastrychef #plateddesserts #pastrycheflife #waitforititsgonnabebig #teamworkmakesthedreamwork

Bergamot & Honey Pots de Crème + Black Tea Whipped Cream // @butterlustblog

Bergamot & Honey Pots de Crème + Black Tea Whipped Cream // really want to try veganising this as it sounds divine!