Anna Pedersen
More ideas from Anna
Denne bryllupslagkage er faktisk også en dåbskage, men min veninde skulle giftes samtidig med hendes datter skulle døbes, derfor blev det denne lyserøde bryllupskage fyldt med luftige chokoladebunde, lækker vaniljecreme (konditorcreme) med mandelsplitter, en jordbærkompot og jordbærmousse.

Denne bryllupslagkage er faktisk også en dåbskage, men min veninde skulle giftes samtidig med hendes datter skulle døbes, derfor blev det denne lyserøde bryllupskage fyldt med luftige chokoladebunde, lækker vaniljecreme (konditorcreme) med mandelsplitter, en jordbærkompot og jordbærmousse.

Chokolade- og kirsebærbombe med valnødder

Chokolade- og kirsebærbombe med valnødder

Cheesecake med havtornmousse er en stor favorit her i huset af både store og små. Frisk og samtidig blød og cremet. En fryd for øjet. online opskrift

Cheesecake med havtornmousse er en stor favorit her i huset af både store og små. Frisk og samtidig blød og cremet. En fryd for øjet. online opskrift

Nytårsdessert: Kirsebærmoussekage med lakrids

Nytårsdessert: Kirsebærmoussekage med lakrids

Mazarinkage med hasselnøddemousse og hvid chokolade

Mazarinkage med hasselnøddemousse og hvid chokolade (The Food Factory)

nytårskage opskrift

nytårskage opskrift

Cheesecake med pære, pistaciebund og limegelé : En skøn cheesecake med lækker pistaciebund og en frisk smag af pære og lime. - Se de lækre opskrifter fra Dr. Oetker.

Cheesecake med pære, pistaciebund og limegelé : En skøn cheesecake med lækker pistaciebund og en frisk smag af pære og lime. - Se de lækre opskrifter fra Dr. Oetker.

Jeg har en stor kærlighed til denne bund, nemlig en chokolade fudge bund – mums Chokoladebund 100 g god mørk chokolade 100 g sukker 100 g smør 1 spsk mel 3 store æg 50 g bagte hasselnødder Bag hasselnødderne til de ”sveder” ved 175 garder i ca. 5-10 min. Smelt sukker, smør og chokolade over et vandbad, til det er en homogen masse og sukkeret er smeltet. Pisk et æg ad gangen i chokoladenmassen. Vend mel i massen, og hak hasselnødderne fint og vend i. Bag ved 175 grader i ca. 20-35 min i en…

Jeg har en stor kærlighed til denne bund, nemlig en chokolade fudge bund – mums Chokoladebund 100 g god mørk chokolade 100 g sukker 100 g smør 1 spsk mel 3 store æg 50 g bagte hasselnødder Bag hasselnødderne til de ”sveder” ved 175 garder i ca. 5-10 min. Smelt sukker, smør og chokolade over et vandbad, til det er en homogen masse og sukkeret er smeltet. Pisk et æg ad gangen i chokoladenmassen. Vend mel i massen, og hak hasselnødderne fint og vend i. Bag ved 175 grader i ca. 20-35 min i en…