Anna Mikkelsen

Anna Mikkelsen

Anna Mikkelsen
Flere idéer fra Anna
Everyone could use a little extra storage in their home. Here are 10 brilliant storage tips you can start using in your home today....

Everyone could use a little extra storage in their home. Here are 10 brilliant storage tips you can start using in your home today....

Hjemmelavet muslibar med kondenseret mælk - Opskrift-kage.dk

Hjemmelavet muslibar med kondenseret mælk - Opskrift-kage.dk

cool When To Plant Your Vegetable Garden - Listotic

cool When To Plant Your Vegetable Garden - Listotic

Homemade Raw Vegan Twix Bars with Banana Date Caramel. Crisp chocolate coating with a sweet and gooey Banana Caramel center. Great energy bombs for Mike at work! 100% Guilt Free | Gluten Free | Raw | Vegan | Nut Free

Homemade Raw Vegan Twix Bars with Banana Date Caramel. Crisp chocolate coating with a sweet and gooey Banana Caramel center. Great energy bombs for Mike at work! 100% Guilt Free | Gluten Free | Raw | Vegan | Nut Free

AMAZING & simple RAW VEGAN DATE CARAMEL sugar free no bake vegan glutenfree | caramello senza zucchero senza cottura raw vegan senza glurine con datteri

AMAZING & simple RAW VEGAN DATE CARAMEL sugar free no bake vegan glutenfree | caramello senza zucchero senza cottura raw vegan senza glurine con datteri

Grain Free Carrot Cake (raw/vegan)

Grain Free Carrot Cake (raw/vegan)

Cauliflower Fried Rice

Cauliflower Fried Rice

LCHF burgerboller (6 stk) 4 æg 1 dl mælkeprodukt (fx græsk yoghurt 10%, creme fraiche el.lign.) 1 dl sesamfrø ½ dl solsikkekerner ½ dl mandelmel 2-3 spsk fiberHUSK 2 tsk bagepulver 2 tsk salt Kom alle ingredienserne i en skål og rør godt sammen. Lad dejen hvile 10 min og varm imens ovnen op til 200 grader. Kom lidt vand på hænderne, form 6 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir (tryk dem lidt flade). Drys med lidt ekstra sesamfrø og bag 15 min ved de 200 grader.

LCHF burgerboller (6 stk) 4 æg 1 dl mælkeprodukt (fx græsk yoghurt 10%, creme fraiche el.lign.) 1 dl sesamfrø ½ dl solsikkekerner ½ dl mandelmel 2-3 spsk fiberHUSK 2 tsk bagepulver 2 tsk salt Kom alle ingredienserne i en skål og rør godt sammen. Lad dejen hvile 10 min og varm imens ovnen op til 200 grader. Kom lidt vand på hænderne, form 6 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir (tryk dem lidt flade). Drys med lidt ekstra sesamfrø og bag 15 min ved de 200 grader.

Oksekød i fad med rodfrugtmos Kalorielet oksekødsret fra Familie Journals Slankeklub

Oksekød i fad med rodfrugtmos Kalorielet oksekødsret fra Familie Journals Slankeklub

Cauliflower Fried Rice

Cauliflower Fried Rice