Martha Stewart tutorial on how to create chocolate filigree shapes to top desserts.

Chocolate Filigree Hearts

how to make simple candy melt toppers - with over 15 different design ideas! quick and easy tutorial to show you how it's done

Simple Candy Melt Toppers

how to make simple candy melt toppers - with over 15 different design ideas! quick and easy tutorial to show you how it's done (Sweet Recipes Candies)

Lekue Decomat Kit

Lekue Decomat Kit

Just place the baking sheet over the stencil, choose your favorite design and fill the decomat with melted chocolate and start drawing.

Ring in the new year with these champagne macarons! Filled with a champagne-infused buttercream they are the perfect celebration cookie.

Champagne Macarons

Ring in the new year with these champagne macarons! Filled with a champagne-infused buttercream they are the perfect celebration cookie. Make my own shells and use the filling recipe

Ferrero Rocher Macarons need to somehow make these vegan, hazelnut & cocao.

Ferrero Rocher Macarons (Culinary Couture)

Happy 2015 everybody! Whaddya say we start the new year off with some macarons? I think you& all be pretty happy with that decision considering three of my top ten recipes of 2014 were none other th

Mandel og kirsebærlagkage med marcipanbånd: en perfekt julefrokostkage

Mandel og kirsebærlagkage med marcipanbånd: en perfekt julefrokostkage

Hjemmelavet Ferrero Rocher - den perfekte opskrift

Hjemmelavet Ferrero Rocher

Farvefin hindbærmousse med knas

Farvefin hindbærmousse med knas

Mini mazarintærter med rom og hasselnøddekaramel

Mini mazarintærter med rom og hasselnøddekaramel

Jeg har en stor kærlighed til denne bund, nemlig en chokolade fudge bund – mums Chokoladebund 100 g god mørk chokolade 100 g sukker 100 g smør 1 spsk mel 3 store æg 50 g bagte hasselnødder Bag hasselnødderne til de ”sveder” ved 175 garder i ca. 5-10 min. Smelt sukker, smør og chokolade over et vandbad, til det er en homogen masse og sukkeret er smeltet. Pisk et æg ad gangen i chokoladenmassen. Vend mel i massen, og hak hasselnødderne fint og vend i. Bag ved 175 grader i ca. 20-35 min i en…

Jeg har en stor kærlighed til denne bund, nemlig en chokolade fudge bund – mums Chokoladebund 100 g god mørk chokolade 100 g sukker 100 g smør 1 spsk mel 3 store æg 50 g bagte hasselnødder Bag hasselnødderne til de ”sveder” ved 175 garder i ca. 5-10 min. Smelt sukker, smør og chokolade over et vandbad, til det er en homogen masse og sukkeret er smeltet. Pisk et æg ad gangen i chokoladenmassen. Vend mel i massen, og hak hasselnødderne fint og vend i. Bag ved 175 grader i ca. 20-35 min i en…

Pinterest
Search