Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing. Server varm eller kold. Sundt tilbehør til grill. Nem skrub-af-mad eller natmad til festen.

Grøn marineret kartoffelsalat med ærter

Grøn kartoffelsalat med krydderurtedressing. Server varm eller kold. Sundt tilbehør til grill. Nem skrub-af-mad eller natmad til festen.

Suveræn opskrift på æg, som bliver bagt i ovnen med bacon og tomat. Perfekt til en lækker morgenmad eller til brunch.

Brunch æg i ovn

Suveræn opskrift på æg, som bliver bagt i ovnen med bacon og tomat. Perfekt til en lækker morgenmad eller til brunch.

Lav en dejlig porretærte med denne simple opskrift, som adskiller sig ved at have en bund af pastaskruer.

Porretærte på pastabund

Lav en dejlig porretærte med denne simple opskrift, som adskiller sig ved at have en bund af pastaskruer.

Koteletter i fad med pikantost og bacon…

Koteletter i fad med pikantost og bacon…

sprød skinkestang

sprød skinkestang

Mørbradfadet har jeg fået mange gange ved mormor og ja, det er syndigt med både fløde og flødeost – men det er godt – rigtig godt. Mormors mørbradfad med æbler 3-4 pers. 1 svinemørbrad 200 g bacon i tern 1 stort hakket løg 1 stort æble i...Læs Mere »

Mørbradfadet har jeg fået mange gange ved mormor og ja, det er syndigt med både fløde og flødeost – men det er godt – rigtig godt. Mormors mørbradfad med æbler 3-4 pers. 1 svinemørbrad 200 g bacon i tern 1 stort hakket løg 1 stort æble i...Læs Mere »

Nutella er bare en helt fantastisk ting! Jeg ELSKER det! Men den købte nutella er fyldt med sukker. Her får du en sundere og bedre variant.

Nutella er bare en helt fantastisk ting! Jeg ELSKER det! Men den købte nutella er fyldt med sukker. Her får du en sundere og bedre variant.

Tapas opskrift fisk

3 små nemme tapas

Tapas opskrift fisk

Små smagfulde omeletter

Små smagfulde omeletter

Frikadeller er en dansk klassiker, og her er opskriften jeg har fået af en slagter i Vestjylland. Det vigtige er, at røre farsen grundigt med salt. Frikadeller som slagteren laver dem, og de smager…

Frikadeller er en dansk klassiker, og her er opskriften jeg har fået af en slagter i Vestjylland. Det vigtige er, at røre farsen grundigt med salt. Frikadeller som slagteren laver dem, og de smager…

Pinterest
Søg