From Chickpea to Falafel: How to Make Fresh Falafel from Scratch | The Vegan Woman

From Chickpea to Falafel: How to Make Fresh Falafel from Scratch | The Vegan Woman

hummus

Hummus

I WANT TO COOK AND EAT THESE!!!  BREAKFAST BARS | Recipes | Nigella Lawson

Breakfast Bars

I WANT TO COOK AND EAT THESE!!! BREAKFAST BARS | Recipes | Nigella Lawson

Nigella Lawson Breakfast Bars! I am addicted to these, and so is everyone I give them to. Although they're quick to throw together, they do take nearly an hour to bake, so what I suggest is, make a batch at the weekend and then you will have the oaty, chewy bars ready and waiting for those days when you have to snatch breakfast on the hoof.

Breakfast Bars

Nigella Lawson Breakfast Bars! I am addicted to these, and so is everyone I give them to. Although they're quick to throw together, they do take nearly an hour to bake, so what I suggest is, make a batch at the weekend and then you will have the oaty, chewy bars ready and waiting for those days when you have to snatch breakfast on the hoof.

chiaknækbrød glutenfri og LCHF

chiaknækbrød glutenfri og LCHF

Rabarbersaft med hyldeblomst og lime

Rabarbersaft med hyldeblomst og lime

Jeg har sagt det før, nu siger jeg det igen. Det bedste brød bages i Rømertopf eller stegeso – ja lad os bare kalde det verdens bedste brød. Læs mere... Brød bagt i rømertopf

Jeg har sagt det før, nu siger jeg det igen. Det bedste brød bages i Rømertopf eller stegeso – ja lad os bare kalde det verdens bedste brød. Læs mere... Brød bagt i rømertopf

Det her er en grovere udgave af bagerens klassiske gulerodsbrud. Bollerne er stadig saftige og meget lækre.

Det her er en grovere udgave af bagerens klassiske gulerodsbrud. Bollerne er stadig saftige og meget lækre.

Verdens bedste rugbrød - af Martin Lynge Nicolaisen

Verdens bedste rugbrød - af Martin Lynge Nicolaisen

Æblegele - 1 kg æbler ikke alt for modne,1 1/2–2 dl vand, 250 g sukker,1 hel vaniljestang. Skyl æbler, fjern blomst og stilk,  skær i tern, inkl kernehus. Æbler og vand i gryde, kog op. Kog under låg i ½ t og si. Hæld saften tilbage i ren gryde. Skrab vaniljekorn ud. Kom vanilje, sukker og den hele vaniljestang i æblesaft. Kog op og lad det koge i 10 minutter. Tag en prøve med en teske for at se om det stivner når det køles af. Når det gør det, fiskes vaniljestang op og geleen er klar til…

Æblegele

Æblegele - 1 kg æbler ikke alt for modne,1 1/2–2 dl vand, 250 g sukker,1 hel vaniljestang. Skyl æbler, fjern blomst og stilk, skær i tern, inkl kernehus. Æbler og vand i gryde, kog op. Kog under låg i ½ t og si. Hæld saften tilbage i ren gryde. Skrab vaniljekorn ud. Kom vanilje, sukker og den hele vaniljestang i æblesaft. Kog op og lad det koge i 10 minutter. Tag en prøve med en teske for at se om det stivner når det køles af. Når det gør det, fiskes vaniljestang op og geleen er klar til…

Pinterest
Søg