Anna Marie Eyde

Anna Marie Eyde

Anna Marie Eyde
More ideas from Anna Marie
Kartoflen er noget man ofte ser på middagsbordene i Danmark, men det er ikke altid, de bliver serveret på en opfindsom måde. Men det kræver faktisk ikke så meget at lave tilberede kartofler, så de smager godt og oser af elegance. Næsten en million mennesker har set denne opskrift, som viser hvordan man laver den kendte rodfrugt til noget, der minder om en berømt opskrift, som hedder Pommes Anna. Denne opskrift tilføjer bare nogle nye ingredienser, og så skiller den sig ud ved at være meget…

Kartoflen er noget man ofte ser på middagsbordene i Danmark, men det er ikke altid, de bliver serveret på en opfindsom måde. Men det kræver faktisk ikke så meget at lave tilberede kartofler, så de smager godt og oser af elegance. Næsten en million mennesker har set denne opskrift, som viser hvordan man laver den kendte rodfrugt til noget, der minder om en berømt opskrift, som hedder Pommes Anna. Denne opskrift tilføjer bare nogle nye ingredienser, og så skiller den sig ud ved at være meget…

Kartoflen er noget man ofte ser på middagsbordene i Danmark, men det er ikke altid, de bliver serveret på en opfindsom måde. Men det kræver faktisk ikke så meget at lave tilberede kartofler, så de smager godt og oser af elegance. Næsten en million mennesker har set denne opskrift, som viser hvordan man laver den kendte rodfrugt til noget, der minder om en berømt opskrift, som hedder Pommes Anna. Denne opskrift tilføjer bare nogle nye ingredienser, og så skiller den sig ud ved at være meget…

Kartoflen er noget man ofte ser på middagsbordene i Danmark, men det er ikke altid, de bliver serveret på en opfindsom måde. Men det kræver faktisk ikke så meget at lave tilberede kartofler, så de smager godt og oser af elegance. Næsten en million mennesker har set denne opskrift, som viser hvordan man laver den kendte rodfrugt til noget, der minder om en berømt opskrift, som hedder Pommes Anna. Denne opskrift tilføjer bare nogle nye ingredienser, og så skiller den sig ud ved at være meget…

Jeg har en kollega, som af og til har taget nogle kæmpe store, luftige gulerodsboller med på job fra en bager i Bjerringbro. Tanken o...

Gulerodsbrud (Carrot-buns) from Claus Meyer. My dad has made these quite a lot, and I absolutely love them.

For filan en lækker fredagsmenu der blev serveret her på matriklen i dag. En menu der egentlig skulle have været en grillmenu, men som endte med at blive en ovngrillet menu, men wow for en lækkerbisken. Dagens menu blev

Sennepsmarineret kyllingebryst i baconsvøb med timian og bulgursalat

interesting natural forms - Buscar con Google

blue - sea inspiration - David Brown - Ceramics- natural forms - striking glazing and design on these pieces.