Anja Ottosen
Flere idéer fra Anja
Hvis du ikke har prøvet at lave din egen bananis, er du virkelig gået glip af noget. Det er både nemt, utrolig lækkert. Her får du opskriften på hjemmelavet bananis

Hvis du ikke har prøvet at lave din egen bananis, er du virkelig gået glip af noget. Det er både nemt, utrolig lækkert. Her får du opskriften på hjemmelavet bananis

En skøn tærte med syrlige frugter

En skøn tærte med syrlige frugter

I går blev der tilberedt en hel del mad her. Ud af gården. Blandt andet mørk syndig klistret chokoladekage, hindbærcoulis, forførende hjemmelavet vaniljeis og så en hvid chokolademazarin. Sidstnævn…

I går blev der tilberedt en hel del mad her. Ud af gården. Blandt andet mørk syndig klistret chokoladekage, hindbærcoulis, forførende hjemmelavet vaniljeis og så en hvid chokolademazarin. Sidstnævn…

Hjemmelavede hvidløgsbrød er bare 100 gange bedre end de frosne varianter fra supermarkederne. De kan varieres som man ønsker dem, aftene...

Hjemmelavede hvidløgsbrød er bare 100 gange bedre end de frosne varianter fra supermarkederne. De kan varieres som man ønsker dem, aftene...

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums! (Recipe in Danish)

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums! (Recipe in Danish)

1995 rev jeg en opskrift ud af et ugeblad, mens jeg sad i venteværelset hos min læge (ja ja fy!). Opskriften har nu fulgt mig i 21 år. I 1995 havde jeg ingen børn endnu, men jeg havde været kæreste…

1995 rev jeg en opskrift ud af et ugeblad, mens jeg sad i venteværelset hos min læge (ja ja fy!). Opskriften har nu fulgt mig i 21 år. I 1995 havde jeg ingen børn endnu, men jeg havde været kæreste…

De bedste chokoladetrøfler - uden tilsat sukker - Cathrineyoga.dk

De bedste chokoladetrøfler - uden tilsat sukker - Cathrineyoga.dk

Her får du opskriften på den lækreste jordbærkage med marcipan og vaniljecreme.

Her får du opskriften på den lækreste jordbærkage med marcipan og vaniljecreme.

Appelsin og chokolade klæder altid hinanden. Og det bliver kun bedre af, at der er revet marcipan i dejen.

Appelsin og chokolade klæder altid hinanden. Og det bliver kun bedre af, at der er revet marcipan i dejen.

Koldskål

Koldskål