Facade hus

Collection by Anja Jensen

13 
Pins

BOLIGREPORTAGE - RENOVERET 60'ER-HUS - Blog Om Bolig

Boligreportage "sådan-bor-den-almindelige-dansker". I denne uge er det et renoveret 60'er- hus. Se de utrolige før/efter billeder.

Ombygning ajourførte parcelhuset Danish House, House Design, House Exterior, House Inspiration, Beautiful Homes, Landscaping Entry, House Painting, House Paint Exterior, Backyard Inspo

Ombygning ajourførte parcelhuset

Hvordan får du realiseret alle dine boligdrømme med en ombygning.? Se med her og få gode råd og inspiration til ombygning af din bolig.

Moderne 70’er villa

Hjemme hos Camilla Vebel og Christian Høien er der plads til hele familien. Inklusive onkler, kusiner og bedsteforældre. De kan nemlig snildt få plads til 25 gæster i deres store alrum. Se, 70’er-villaens forvandling til et moderne familiehjem.

Black and brick

Originalt og Moderne

Merete Knudsen er marketingchef for Flügger, så farver er en stor del af hendes hverdag, og i hendes hjem i Søllerød er der heller ikke sparet på hverken...

Front door in Oak. Made in Denmark!

De der 70'er huse kan altså også noget - Ditteblog

Inspiration til 60'er og 70'er huse og hvordan man kan bevare de originale detaljer og samtidig få en moderne indretning.

  House Paint Exterior, Exterior House Colors, Pool House Designs, Mid Century Exterior, House Cladding, Brick Colors, Facade Design, House Painting, Windows And Doors

RUMMELIG VILLA MIDT I ROSKILDE

KVARTERET: Ejendommen er beliggende helt centralt i det meget eftertragtede dronningekvarter. Dr. Sofies Vej har sin start ved biblioteket og Folkeparken, hvorfor beliggenheden er ideel med gåafstand til Roskilde bymidte, stationen, gågaden, parkerne, skoler og institutioner. En kort cykeltur og så er man i det hyggelige miljø ved havnen eller omgivet af grønt i Boserup skov. Man er lige ude af den mere trafikerede og ensrettede bymidte og kan hurtigt komme på motorvej, så det er ikke uden…

The entryway is decorated with a beautiful cherrywood in front.

Et smukt og klogt hjem

I Odense ligger den arkitekttegnede funkisvilla, som er bygget med ekstra omtanke for materialer og bæredygtighed, og som samtidig formår at leve op til hverdagens krav for en moderne småbørnsfamilie.

Boligen er ikke længere til salg hos home

Boligen er ikke længere til salg hos home

Vil du også have solgt din bolig? Så kontakt os i dag og bestil en gratis salgsvurdering eller skriv dig op i vores Køberkartotek og kom i første række, når der kommer nye boliger til salg.

Velkommen til danbolig.

danboligs ejendomsmæglere er eksperter i salg og køb af boliger i hele Danmark. Find din lokale ejendomsmægler nu. Bestil gratis salgsvurdering.

8 fine, arkitekttegnede garager og carporte The oak wood planks from the garage is connected to the Building A New Home, Carriage House Doors, Garage Decor, House Exterior, Garage Doors, Carport Designs, Exterior Design, Garage Door Design, Carport Garage

8 fine, arkitekttegnede garager og carporte

Garagen og carporten er en vigtig del af dit hus' udseende. Og hvad er forskellen egentlig på de to?

Interior Design Styles To Help With Your Decorating Efforts – BusyAtHome

Ombygning ajourførte parcelhuset

Hvordan får du realiseret alle dine boligdrømme med en ombygning.? Se med her og få gode råd og inspiration til ombygning af din bolig.

Billedresultat for villa tilbygning

Træbyggeri: Her er de arkitektoniske muligheder ved at bygge med træ

Der findes uanede arkitektoniske muligheder, hvis du vil bygge i træ. Træ er desuden et fornybart materiale og et godt valg, hvis du vil bygge bæredygtigt.