Fast food

Collection by Anja Villadsen • Last updated 4 weeks ago

12 
Pins
0:49

One-Pan Philly Cheesesteak Sandwich

All the meaty, cheesey goodness of Philly's signature dish without even having to leave your apartment!

Hurtig one pot pastaret med skinke

·
12 reviews
·

Verdens hurtigste pastaret? Det er i hvert fald tæt på. Denne super lækre one pot pasta med skinke, flødeost og ærter er klar på ingen tid og smager helt forrygende.

0:15

Skinkesnurrer | Opskrifter | Nanna Pretzmann

Omend jeg synes mine hvidløgsflutes og hvidløgsknuder med ost er verdens bedste, så skal der nogle gange lidt fornyelse til. Så fyldet er udskiftet. Inspirationen var skinkestang og jeg synes faktisk resultatet er blevet skide godt. Ungerne er vilde med dem og vi spiser skinkesnurrer både som til

Cremet pastasalat med karry og bacon | Mummum.dk

·
61 reviews
·
40 minutes
·

Nem og god opskrift på hjemmelavet pastasalat med sprød bacon, vendt i en cremet karrydressing. Den er perfekt som tilbehør til kylling eller en grillet pølse og den kan sagtens laves i god tid. Faktisk bliver den kun bedre af at blive lavet dagen før, da den så får lov til at trække.

Big Mac Pitabrød Pizza

De her pitabrød pizzaer smager som Big Mac og de er så nemme at lave. Big Mac saucen kan også nydes i sandwiches, på nachos eller i en helt almindelig burger :-)

De Bedste Tortilla Pizzaer Med Taco BBQ Oksekød Og Ost

Lækre tortilla pizzaer med taco BBQ oksekød, ost og grønt. Serveret med creme fraiche og persille. De smager så godt! Server dem evt med lidt salat til.

Luksus Pitabrødstoast - Lækker Toast Med 3 Slags Ost Og Hvidløgssmør

·
4 reviews
·
25 minutes
·

Luksus pitabrødstoast med serrano, kalkun, 3 slags ost og hvidløgssmør er den perfekte frokost eller lette aftensmad, når det skal være lidt ekstra godt.

Big Mac Pitabrød Pizza

Big Mac Pitabrød Pizza

De her pitabrød pizzaer smager som Big Mac og de er så nemme at lave. Big Mac saucen kan også nydes i sandwiches, på nachos eller i en helt almindelig burger :-)

Opskrift på den bedste skinkestang med flødeost, champignon og skinke. Så god til aftensmad eller til en frokostbuffet. Smager godt både kold og varm.

Skinkestang - Opskrift på Butterdej med Skinke | Mummum.dk

·
51 reviews
·
75 minutes
·

Den bedste opskrift på en nem, luksus skinkestang med butterdej, skinke, champignon, rød peber og flødeost. Butterdej med skinke smager skønt.

Kyllingenuggets med citron-aioli - opskrift på sprøde nuggets

Små sprøde kyllingenuggets dyppet i en syrlig citron-aioli. Ej men hvis det ikke får tænderne til at løbe i vand, ved jeg da snart ikke! Disse kyllingenuggets er inspireret af de populære flæskesværspanerede kyllingestykker fra Spis dig mæt & glad, min første bog. Idéen med at panere noget i pulveriserede flæskesvær er selvfølgelig lidt skør, men det smager altså godt, og det fungerer også virkelig godt. Og de bliver jo sådan nærmest sprøde i det. Og ungerne? Jamen de ELSKER dem! Lav dem…

Fyldte peberfrugter med soltørrede tomater og feta

Farsen røres med soltørrede tomater og feta, der har en salt smag, så husk at spare lidt på mængden af tilsat salt.

Italiensk pølseret, billede 4

Italiensk pølseret fra Alletiders Kogebog blandt mere end 6.000 opskrifter med billeder.

·
50 reviews
·

Italiensk pølseret - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39.000 forskellige opskrifter, mere end 6.000 med billeder.