Tunmousse med cremefraiche, rødløg og purløg - Opskrift: (2 personer som hovedret/4 personer som forret) 2 dåser tun 3 blade husblas 300g creme fraiche 6% 1 rødløg 2 spsk hakket purløg 1 tsk friskpresset citronsaft 1/4 tsk peber 1 tsk groft salt

Tunmousse med cremefraiche, rødløg og purløg - Opskrift: (2 personer som hovedret/4 personer som forret) 2 dåser tun 3 blade husblas 300g creme fraiche 6% 1 rødløg 2 spsk hakket purløg 1 tsk friskpresset citronsaft 1/4 tsk peber 1 tsk groft salt

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

Herlig forret med røget laks og lækker pikantost :) Super simpelt, trin for trin.

Lakseroulade med pikantost

Herlig forret med røget laks og lækker pikantost :) Super simpelt, trin for…

Forrygende opskrift på svinemørbrad i fad med en cremet paprikasovs og bacon på toppen. Servér med ris eller kartoffelmos, så har du dejlig aftensmad.

Svinemørbrad i fad

Forrygende opskrift på svinemørbrad i fad med en cremet paprikasovs og bacon på toppen. Servér med ris eller kartoffelmos, så har du dejlig aftensmad.

opskrift-mørbradgryde-bacon-vikingegryde (1)

Mørbradgryde med paprika, fløde og bacon

Dette er en meget lækker  frokostret til 4 – 6 personer eller forret til 8 – 10 personer.      Her er opskriften:   Bund: 900 g frosset spi...

Dette er en meget lækker frokostret til 4 – 6 personer eller forret til 8 – 10 personer. Her er opskriften: Bund: 900 g frosset spi...


More ideas
Pinterest
Search